Ένα αστικό τρένο «μεταμορφώθηκε» σε παλάτι!

1
Όσοι μετακινούνται με το τρένο από και προς την εργασία τους έχουν συνηθίσει να βρίσκονται σε υπερπλήρη βαγόνια και να αντιμετωπίζουν καθημερινά έναν απίστευτο συνωστισμό.
Εικόνα
Μερικοί τυχεροί, όμως, επιβάτες, στον προαστιακό σιδηρόδρομο του Παρισιού απολαμβάνουν καθημερινά μια εντελώς διαφορετική διαδρομή. Το περίφημο αστικό τρένο RER, που εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες Παριζιάνους -και όχι μόνο- ανακαινίστηκε πρόσφατα έτσι ώστε οι συρμοί του να μοιάζουν με αίθουσες από το Παλάτι των Βερσαλλιών.

Εικόνα
Πιο συγκεκριμένα, όσοι χρησιμοποιούν τη γραμμή RER C, 20 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Παρισιού προς το κέντρο της πρωτεύουσας, απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία μέσα σε ένα υπερπολυτελές περιβάλλον.
Εικόνα
Όλα τα βαγόνια του τρένου έχουν ζωγραφιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζουν στον κόσμο συγκεκριμένους χώρους του παλατιού των Βερσαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των «Hall of Mirrors», «Gallery of Battles» και «Marie-Antoniette Εstate».
Εικόνα
Σκηνές από τις Βερσαλλίες έχουν μεταμορφώσει εντελώς την εμφάνιση του τρένου, ενώ όλες οι αλλαγές χρηματοδοτούνται από το Παλάτι των Βερσαλλιών, σε μια προσπάθεια να έρθει το ιστορικό παρελθόν πιο κοντά στο σύγχρονο παρόν! Πέρα από αυτό, πάντως, το σίγουρο είναι ότι όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα κατά τα άλλα… βασιλικό ταξίδι!
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
.\n.\n.\n\n
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα θέματα απο EMAIL”

cron