Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Στα τέλη Αυγούστου, η ηγεσία του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ αναμένεται να επισκεφθεί την Κύπρο –εάν αληθεύει η είδηση που δημοσίευσε «Ο Φιλελεύθερος», 15/8/2010.
Η επίσκεψη των Εβραίων είναι βεβαίως απότοκο της ρήξης των διμερών σχέσεων Ισραήλ-Τουρκίας. Μάλιστα, από τις πρώτες μέρες της «κρίσης» οι Εβραίοι στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ, με μια φωνή, ζήτησαν την αποχώρηση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο. (Βέβαια, οι βρεγμένοι δεν φοβούνται την βροχή!).
Δεν ξέρω, πώς η κυβέρνηση Χριστόφια θα αξιοποιήσει την επίσκεψη της ηγεσίας του πανίσχυρου εβραϊκού λόμπι της Αμερικής, αλλά πρέπει να έχει υπόψη της το αρχαίο ρητό: «Φοβού τους … Ιουδαίους (Δαναούς) και δώρα φέροντες»!

Κανένας δεν μας αγαπά χωρίς ανταλλάγματα.
Εμείς, θα επαναλάβουμε ότι:
- Το ενδιαφέρον των Εβραίων για την Κύπρο είναι δεδομένο από το … 1902!
- Μέλη του εβραϊκού λόμπι (Χένρυ Κίσσινγκερ, Ιωσήφ Σίσκο κ.ά.) βρίσκονται πίσω από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
- Εβραίοι, εμπνεύστηκαν, έγραψαν και προώθησαν το σχέδιο Ανάν για διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

- Εβραϊκή κοινότητα αναπτύχθηκε, μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν (2004) στα κατεχόμενα.

http://www.romiossini.com/

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα