Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Εικόνα

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Η παρισινή εφημερίδα «Νουβέλ», αγνωστοι οι σκοποί που επιδιώκει δημοσιεύει το άρθρο που ακολουθεί για την Ελληνική κυβέρνηση και τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης.

«Το Εβραϊκό(;) ζήτημα στην Θεσσαλονίκη δεν εξετάσθει ακόμη. Οπως εξετάσθει έπρεπε προτέρον να γίνει γνωστό αν η Θεσσαλονίκη θα παρέμενε ναί ή όχι υπο την κατοχή των Ελλήνων. Η συνθήκη του Βουκουρεστίου έλυσε το πρόβλημα υπέρ της Ελλάδος. Επέστη λοιπόν η ώρα να μελετηθεί το ζήτημα αυτό.

Είναι γνωστό οτι η Θεσσαλονίκη δύναται να θεωρηθεί ως η πρωτεύουσα του Σιωνισμού στην Χερσόνησο του Αίμου. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της είναι εβραϊκό και η γλώσσα η οποία ομιλείται σε αυτήν είναι των Ισραηλιτών της Ανατολής. Ακολουθεί η Γαλλική γλώσσα την οποία οι σχολές του βαρώνου Χύρς συνετέλεσαν στο να διασώσουν παρά τω εβραϊκώ θυαμώ(θυμό;).

Είναι γνωστό επίσης οτι η Θεσσαλονίκη υπήρξε η έδρα του κομιτάτου «Ενωσις και πρόοδος» και το κέντρο της περιλαλήτου τουρκικής επαναστάσεως (Σ.Σ:νεότουρκοι ντονμέδες=εξισλαμισθέντες Εβραίοι της Θεσσαλονίκης όπως ο Κεμάλ).

«Οι νεότουρκοι επαναστάτες στηρίχθηκαν στον Σιωνισμό ο οποίος τους υποστήριξε πολύ, οικονομικά και ηθικά»

«ο Σιωνισμός παραμένει πάντοτε το στερρώτερον έρεισμα των Τούρκων»

«οι Ισραηλίται είναι οι διευθύνοντες προ τινων ετών το μποϋκοτάζ εναντίον του ελληνικού εμπορικού ναυτικού»

«Αλλη προφανής αλήθεια απο της εισόδου των Ελλήνων εις Θεσσαλονίκην, οι Ισραηλίται διευκόλυνον, αν μη απροκαλύπτως τουλάχιστον εντονώτατα, τας επι της πόλεως Βουλγαρικάς αξιώσεις. Εν ελλείψει της Βουλγαρικής κυριαρχίας θα έστεργον ασμενώς την αυτονομίαν η οποία αποτελεί μέρος του βουλγαρικού σχεδίου».

«Οι Ισραηλίται της Θεσσαλονίκης είναι τεραστίως νοήμονες και ενεργητικοί. Αναμφισβήτητα εις αυτούς οφείλεται οτι κατέστησαν τον λιμένα και πρώτην εμπορικήν αγοράν της Ανατολής.......Είναι επι κεφαλής των μεγαλυτέρων βιομηχανικών και εμπορικών επιχειρήσεων , διαθέτουσι τράπεζας και μεγάλα κεφάλαια, πλην του ότι όλον το μικρόν εμπόριον βρίσκεται στα χέρια τους...»

«Οι Βούλγαροι δεν θα μπορούσαν με κανένα τρόπο να τους ενοχλήσουν..»
Οι Ισραηλίτες τραπεζίτες θα δάνειζαν στους Βούλγαρους γεωργούς(σ.σ: άρα θα τους είχαν στο χέρι).

«Με τους Ελληνας διαφέρει το πράγμα. Ο Ελλην ασμενώς εγκαταλείπει την εργασίαν της γης. Ελκεται κυρίως υπο της ναυτιλίας, του εμπορίου, των χρηματιστικών επιχειρήσεων. Το πολυμήχανον και εύστροφο πνεύμα του ευρίσκει εν ταις επιχειρήσεις ταύταις χρησιμοποιήσιν ωφέλιμον και γόνιμον. Αλλά καθίσταται πάραυτα τοιουτοτρόπως ανταγωνιστής φοβερός, διότι κατέστη συνήθεια εις την Ανατολήν να λέγεται οτι χρειάζονται δύο Εβραίοι δια να κάμουν ένα Ελληνα»

Για αυτό οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης δεν ήθελαν με κανένα τρόπο οι Ελληνες να απελευθερώσουν την Θεσσαλονίκη. Για αυτό έσφαζαν τους Ελληνες σε συνεργασία με τους Τούρκους. Για αυτό ήταν ευχαριστημένοι με την Οθωμανική Αυτοκρατορία και βοηθούσαν και τους Βούλγαρους. Για να μην έχουν ποτέ αντιπάλους τους Ελληνες.

Φυσικά δεν συμφωνούμε με όλα όσα λέει το άρθρο και ειδικότερα με το κομμάτι που λέει οτι θα έπρεπε οι Ελληνες να βάλλουν διαχειριστές τους Εβραίους στην οικονομία της χώρας, γιατί τα καταφέρνουν καλά με τα οικονομικά.

Να σημειώσουμε οτι η Θεσσαλονίκη δεν κατηλήφθηκε απο τους Ελληνες ποτέ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ. Αυτοί που λένε οτι οι Εβραίοι ήταν περισσότεροι στην Θεσσαλονίκη άρα ήταν Εβραϊκή πόλη είναι δάκτυλοι των Σιωνιστών γιατί αποκρύπτουν τις σφαγές και τους διωγμούς που είχαν υποστεί οι Ελληνες της Θεσσαλονίκης απο τους Εβραίους και τους Τούρκους κατα την διάρκεια της Σιωνιστο-τουρκοκρατίας. Είχαν σχέδιο. Εσφαζαν τους Ελληνες συστηματικά και στην συνέχεια έλεγαν «είμαστε πλειοψηφία στην πόλη».

Το ίδιο δεν κάνουν και τώρα με τους Παλαιστίνιους; Στέλνουν δέκα έποικους σε ένα μέρος που ζούν Παλαιστίνιοι, οι έποικοι βγαίνουν με τα όπλα και πυροβολούν παιδιά και γυναίκες Παλαιστινίων στο ψαχνό και στην συνέχεια όταν ρίξουν καμιά ρουκέτα οι Παλαιστίνιοι στέλνουν τα Ισραηλινά βομβαρδιστικά να τους διαλύσουν τα σπίτια και τα σχολεία. Τέλος τα ΜΜΕ αναφέρουν οτι «των Ισραηλινών βομβαρδισμών προηγήθηκε ρίψη ρουκετών απο την πλευρά των Παλαιστινίων», αποκρύπτουν και τα σφαγμένα παιδάκια της Παλαιστίνης και σχηματίζουν μια εικόνα εντελώς διαφορετική απο την πραγματικότητα.


-http://antipliroforisi.blogspot.com/


    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Σχόλια   

 
+1 #1 COMMENT_TITLE_R E ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ GIORGOS 03-07-2011 23:44
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑ Ι ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ.-
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα