Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Ενα γεγονός σκάνδαλο που περνά στα ψιλά γράμματα.
Μια ισραηλινή εταιρεία, με τους έλληνες εκπροσώπους της εδώ στην Ελλάδα, επισκέφθηκαν χθες τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Δ. Γεωργακόπουλο και του επέδωσαν μια προσφορά ώστε να αναλάβουν αυτοί, για λογαριασμό του υπουργείου, να εντοπίσουν παράνομες και αδήλωτες στην Εφορία πισίνες, αυθαίρετα κτίσματα και επαύλεις. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δεν κοστολόγησαν την αμοιβή τους, αλλά υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών είπαν ότι θα στοιχίσει περίπου 50.000 ευρώ για να «χαρτογραφήσουν δορυφορικώς» την Αττική και τα νησιά του Σαρωνικού.
Παρέδωσαν πάντως real picture με απόλυτη ευκρίνεια 480 στρεμμάτων στην Εκάλη, στα οποία εμφανίζονται 61 πισίνες, αιφνιδιάζοντας τον γενικό γραμματέα και τους συνεργάτες του. Και δεν σταμάτησαν εδώ.

Με τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουν, μπορούν, είπαν, να δώσουν αμέσως τις διευθύνσεις των κατόχων των σπιτιών όπου υπάρχουν πισίνες!
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έπιασαν αμέσως δουλειά και εκμεταλλευόμενοι την προσφορά (offsets) που τους δώρισε η εταιρεία, ανακάλυψαν ότι: α) οι περισσότερες από τις 61 πισίνες που βρίσκονται στα συγκεκριμένα 480 στρέμματα είναι αδήλωτες και άλλες που ήταν δηλωμένες εμφανίζονταν σε μεγαλύτερες διαστάσεις απ΄ ό,τι είχαν δηλωθεί και β) πολλές βίλες είναι δηλωμένες στην Εφορία (για ευνόητους λόγους) με λιγότερα τετραγωνικά.
«Αν πρόκειται να πληρώσω ένα ποσό, για παράδειγμα 50.000 ευρώ, ώστε να εντοπισθούν φοροφυγάδες με βίλες και πισίνες και από τον εντοπισμό τους να κερδίσω 50 εκατ. ευρώ, τότε γιατί να μη χρησιμοποιήσω κάθε μέσο που μου προσφέρει η τεχνολογία στον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής» δήλωσε στο «Βήμα» ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ. Γεωργακόπουλος.

tovima

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα