Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 «‘Ανω Μακεδονία»- [Горна Македонија-Γκόρνα Μακεδόνια] είναι η τελευταία πρόταση του μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς που υπέβαλε στο νοτιοσλαβικό κράτος και την Ελλάδα, πριν από λίγους μήνες.

Αυτό δήλωσε ο αρχηγός του Αλβανικού Κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού των Σκοπίων, Αλί Αχμέτι, στην εφημερίδα Ούτρινσκι(-Πρωϊνή), των Σκοπίων.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η διαφορά θα πρέπει να επιλυθεί σε υψηλό επίπεδο και υπό την πίεση της διεθνούς κοινότητας. 

Μέχρι τώρα, οι συναντήσεις που είχαν γίνει σε επίπεδο ανωτέρων υπαλλήλων μεταξύ των Σκοπίων και της Ελλάδας δεν είχαν συγκεκριμένες προτάσεις για το όνομα. Τώρα υπάρχει μια πρόταση: «Άνω Μακεδονία». 

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα βασικό έγγραφο στο οποίο και οι δύο πλευρές μπορούν να καθίσουν και να μιλήσουν. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσει ο διάλογος, αλλά δεν πρέπει να παραμείνει σε επίπεδο υπουργών, αλλά το επίπεδο του διαλόγου να είναι υψηλό, τόνισε ο Αλί Αχμέτι που σήμερα επισκέπτεται τη βουλγαρική πρωτεύουσα.

Εχέδωρος

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα