Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Το παρακάτω μήνυμα λάβαμε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από φίλο που αποδεικνύει την προπαγανδιστική τακτική της σκοπιανής ειρηνευτικής αποστολής στο Αφγανιστάν.
Το όνειρο της μεγάλης Σλαβομακεδονίας προσπαθούν να το διοχετεύσουν στον άρρωστο εγκέφαλό τους από τον εικονιζόμενο χάρτη του καπέλου τους... Εδώ τα λόγια περιττεύουν.


Το email:


Παράκληση: Στείλτε το παντού για να δει όλος ο κόσμος την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

ΑΓΟΡΑΣΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ THΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ISAF HQ)!
 
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα