Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο Καλά κάνουν οι ελληνάρες και τα ακουμπάνε στα καζίνα της Γευγελής και της Δοϊράνης. Έχουν έξοδα οι Σκοπιανοί...

Οι τεράστιες κούτες που ήρθαν συσκευασμένες από την Φλωρεντία και τις αποθήκευσαν σε στρατιωτικές αποθήκες περιείχαν, σύμφωνα, με δήλωση του δημάρχου της πόλης των Σκοπίων Τοντόροβιτς δύο τεράστια λιοντάρια και τα αγάλματα του Γκότσε Ντέλτσεφ και του Ντάμ Γκρουέφ.

« Ο Βουκεφάλας και ο Αλέξανδρος της Μακεδονίας δεν ήρθαν ακόμη, θα έρθουν το επόμενο έτος» διευκρίνισε ο σκοπιανός δήμαρχος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο Τοντόροβιτς είπε πως δεν υπάρχει πολύς χρόνος για τη διαμόρφωση του χώρου όπου θα στηθούν τα αγάλματα.

Η συναρμολόγησή τους θα γίνει επί τόπου όπου θα κατασκευαστεί πρόχειρη κάλυψη.

Τα αγάλματα των δύο ανδρών που στη Βουλγαρία θεωρούνται εθνικοί ήρωες, κόστισαν 850 χιλιάδες ευρώ και τα τέσσερα λιοντάρια που τα περιβάλλουν κόστισαν δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ο δήμαρχος των Σκοπίων ανακοίνωσε την έγκριση και άλλης δαπάνης για κατασκευή νέων γλυπτών που θα κοστίσουν επτά εκατομμύρια ευρώ.

Σχετικά για την άφιξη των φορτηγών με τις τεράστιες κούτες αναφέραμε στο άρθρο: Οι Σκοπιανοί στήνουν το άγαλμα του Αλεξάνδρου

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα