Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αγκαλιά με όλους τους φανατικούς τουρκόψυχους υπονομευτές της ελληνικής Θράκης για μια ακόμη φορά ο προκλητικός δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου!

 

Για τα έργα και τις ημέρες του ελληνόφωνου δημάρχου Τοπείρου Ξάνθης Στέλιου Χατζηευαγγέλου και τις αμφιφανείς σχέσεις του με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και τους τουρκόφρονες υποτακτικούς του (χάρη στους οποίους άλλωστε και επανεκλέγεται συνεχώς) δεν είναι λίγες οι φορές που σας έχουμε μιλήσει εδώ στο «Προξενείο-Στοπ».

Επειδή όμως από την τελευταία φορά πέρασε καιρός και για να μη νομίζετε πως έβαλαν σε τίποτε μυαλό όλα αυτά τα οσφυοκαμπτικά δουλικά του Προξενείου, ρίξτε απλώς μια πολύ σύντομη ματιά στο τελευταίο κατόρθωμα του εν λόγω κυρίου. Ο λόγος για τα εγκαίνια της έκθεσης των Μαθημάτων Ραψίματος-Κεντήματος και Χειροτεχνίας (που λειτουργούν υπό την αιγίδα της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»), τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 9 Ιουνίου στον χωριό Κύρνος του δήμου Τοπείρου. Στα εγκαίνια λοιπόν παραβρέθηκε (και συμμετείχε κανονικότατα) ο δήμαρχος Χατζηευαγγέλου, παρέα με τον Τούρκο πρόξενο Ιλχάν Σενέρ, την επίτιμη πρόεδρο του DEB Ισίκ
Σαδήκ
(χήρα του Αχμέτ Σαδήκ), τον βοηθό του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Χράλ, τον – μη χρήζοντα άλλων συστάσεων - Τζεγκίζ Ομέρ, τον πρώην βουλευτή Τσετίν Μάντατζη και πολλά άλλα μπουμπούκια του αυτού φυράματος.

Οπότε τι να πεις περισσότερο! Επειδή έχει πραγματικά μαλλιάσει η γλώσσα μας τόσα χρόνια, προφανώς δεν έχει κανένα νόημα να ξαναμιλήσεις για κωμικοτραγικά δημαρχίδια, που (πιστά προφανώς στην αρχή «πουλάμε και τη μάνα μας για 10 τουρκοψήφους») δεν διστάζουν με την παρουσία τους να νομιμοποιούν παράνομα σωματεία (όπως η ΤΕΞ) και να συναγελάζονται με άτομα που καλλιεργούν ξεκάθαρα υπονομευτικά σχέδια για την ελληνική Θράκη. Ας δούμε λοιπόν απλώς τις φωτογραφίες, με τον λεγάμενο (στην 1η) ανάμεσα στη χήρα του τουρκοπράκτορα Σαδήκ και τον τουρκόψυχο σοσιαλφασίστα Μάντατζη, ενώ βέβαια το μεγάλο αφεντικό (δηλαδή ο τουρκοπρόξενος Σενέρ) είναι στην πρωτοκαθεδρία. Στη 2η φωτογραφία τον βλέπετε τέρμα πάνω, μαζί με τον βοηθό του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Χραλ και (πάλι) τον Μάντατζη. Στην 3η φωτογραφία, μπορείτε να θαυμάσετε κι εσείς μερικά από τα δείγματα της υψηλής αισθητικής τουρκο-ραπτικής τέχνης του Πολιτιστικού Συλλόγου Κύρνου. Στην 3η περιχαρής κόβει την κορδέλα, εγκαινιάζοντας την τουρκο-έκθεση. Στην 4η τον βλέπετε κάτω από 2 κάδρα, που πολύ απλά απεικονίζουν τον Μουσταφά Κεμάλ στην περιοχή  Κοτζάτεπε, την παραμονή της «Μεγάλης Επίθεσης», η οποία έγινε στις 26/8/1922 κατά του ελληνικού στρατού (!!!). Ε, και όσο για την 5η φωτογραφία, εδώ ο δήμαρχος, αφού τα αποθαύμασε όλα τα παραπάνω κι αυτός, δείχνει πια να απολαμβάνει και παραδοσιακούς τουρκικούς χορούς (κι όταν λέμε τουρκικούς, δεν είναι σχήμα λόγου, εννοούμε κανονικά εισαγόμενους εκ Τουρκίας). Και εμείς απορούμε βέβαια γιατί δεν σηκώθηκε να χορέψει και ο ίδιος! Μα να τους προσβάλει, βρε, έτσι τους ανθρώπους ο…παλιο-ελληναράς; Ντροπή του!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Πηγή

 

 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα