Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Reuters)
Η Τουρκία θα εξετάσει την προσάρτηση των κατεχομένων, αν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλήνων και Τουρκοκυπρίων αποτύχουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επανένωση του νησιού, δήλωσε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας κ. Εγκεμέν Μπαγκίς σε τουρκική εφημερίδα της Κύπρου. 

 

«Επανένωση κάτω από μια συμφωνία που οι δύο ηγέτες θα μπορούσαν να φθάσουν, δημιουργία δύο ανεξάρτητων κρατών, μετά από συμφωνία μεταξύ των δύο ηγετών, εάν δεν καταφέρουν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επανένωση, ή προσάρτηση της KKTC (Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου) στην Τουρκία, "είπε ο Μπαγκίς στην Kibris κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Λονδίνο. "Αυτές είναι όλες οι επιλογές στο τραπέζι."
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα