Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

«Με το “αντιρατσιστικό” να τιμωρείται όποιος ενοχλεί την τουρκική μειονότητα σε Δ.Θράκη-Ρόδο-Κω»!

 

Η κυβέρνηση Α.Σαμαρά-Ε.Βενιζέλου κατάφερε με το “αντιρατσιστικό” ν/σ με το οποίο ποινικοποιεί την σκέψη και τον λόγο, αλλά και επιτρέπει σε διάφορα ανθελληνικά κέντρα να “φιμώνουν” τον πατριωτικό λόγο, έδωσε επιπλέον θάρρος στους Τούρκους με αποτέλεσμα να ανακοινώνει το τουρκικό ΥΠΕΞ ότι “τώρα υπάρχει η δυνατότητα τομωρίας όσων περιθωριποιούν την Τουρκική Μειονότητα σε Δ.Θράκη, Ρόδο και Κω”!

Επιπλέον χαρακτήρισε τις Γενοκτονίες των Ελλήνων από τους Τούρκους “αβάσιμα ψηφίσματα της Βουλής” προσβάλοντας έτσι τη Μνήμη των νεκρών

Ένα απίστευτο “κατόρθωμα” της συγκυβέρνησης, με το οποίο οι Τούρκοι θα ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όσων αποκαλύπτουν τους σχεδιασμούς πρακτόρων του Προξενείου, αφού αυτόματα θα θεωρούνται ρατσιστές.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο άρθρο 2 το οποίο μιλάει περί Γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την Βουλή όπως των Ποντίων, των Αρμενίων, των Μικρασιατών Ελλήνων, και των Ασσυρίων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αναφέρεται μεταξύ άλλων «σε αβάσιμα ψηφίσματα που υιοθετήθηκαν από την ελληνική Βουλή στο παρελθόν, με τον κίνδυνο να περιοριστεί η αρχή της ελευθερίας της έκφρασης, η οποία είναι η βάση των πλουραλιστικών δημοκρατιών».

Ήθελε να πει ότι οι Γενοκτονίες αυτές από τους προγόνους έιναι αβάσιμες! Αλλά και αυτό είναι “κατόρθωμα” της συγκυβέρνησης γιατί αρνήθηκε να γράψει ονομαστικά τις Γενοκτονίες στο άρθρο 2, και τις κάλυψε όλες αναφερόμενο σε ” όσες έχει αναγνωρίσει η Βουλή”.

dis

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ

Aνακοίνωση στο υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την Ελλάδα

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τανσού Μπιλγκίτς απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον νόμο που ψηφίστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο και τιμωρεί την ξενοφοβία και τον ρατσισμό.

Η Μπιλγκίτς ανέφερε πως παρακολούθησαν στενά την προετοιμασία και την ψήφιση του νόμου αυτού και είπε : “Πιστεύεται πως η ψήφιση του εν λόγω νόμου θα δώσει την δυνατότητα τιμωρίας δράσεων και ρητορικών που συνιστούν διακρίσεις και εξοβελίζουν τους ομογενείς μας της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης – που βιώνουν στην Ελλάδα αδικίες οι οποίες φάνηκαν και στις αποφάσεις του ΕΔΑΔ- και αυτών Ρόδου και Κω”

«Παρακολουθήσαμε στενά και προσεκτικά τη διαδικασία προετοιμασίας και υιοθέτησης του αντιρατσιστικού νόμου από το ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών με την Άγκυρα.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι δεν αποτελεί πράξη εξωτερικής πολιτικής και δεν στρέφεται κατά καμιάς χώρας, της Τουρκίας συμπεριλαμβανομένης.

Βέβαια, όπως τονίζει η εκπρόσωπος του υπουργείου, Τανσού Μπιλγκίτς, η Άγκυρα θα παρακολουθήσει στενά την εφαρμογή του νόμου, ο οποίος αναφέρεται μεταξύ άλλων «σε αβάσιμα ψηφίσματα που υιοθετήθηκαν από την ελληνική Βουλή στο παρελθόν, με τον κίνδυνο να περιοριστεί η αρχή της ελευθερίας της έκφρασης, η οποία είναι η βάση των πλουραλιστικών δημοκρατιών».

Τα περί “πλουραλιστικής δημοκρατίας” όταν ακούγονται από Τουρκους αξιωματούχους προκαλούν το λιγότερο γέλωτα.

Περιμένουμε το ΥΠΕΞ να λάβει θέση στις απαιτήσεις της Τουρκίας αφού ο πολιτικός του προϊστάμενος ήταν αυτός που έκανε τα πάντα για να φέρει αυτό το “έκτρωμα” στην Βουλή και να ψηφισθεί πάση θυσία.

 

Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα