Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

 

Πρότειναν υποψήφιο τον γιό του Σαδίκ!

 

Μυστικές συναντήσεις σε σπίτια, καφενεία, τζαμιά και καφέ. «Δωράκια» κάθε είδους, από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι «πληρωμένες» σπουδές για τα παιδιά στην Τουρκία και μετρητά στο χέρι.
Η προπαγάνδα των τουρκόφιλων μηχανισμών στη Θράκη έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο, προκειμένου να μπουν στο ελληνικό Κοινοβούλιο οι «εκλεκτοί» των πρακτόρων της ημισελήνου.

Στην κρίσιμη εκλογική περιφέρεια της Ροδόπης είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος ζει σε πρώτο πλάνο τη σκληρή τακτική των παρακρατικών της γείτονος στους μουσουλμάνους της Θράκης.

Μεταβολή
«Τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ξάνθη όσο και στην Κομοτηνή, σημειώνεται μία σημαντική πληθυσμιακή μεταβολή υπέρ των μουσουλμάνων. Ακόμη η διαφορά δεν έχει καταγραφεί, ωστόσο τα επόμενα χρόνια θα είναι εμφανέστατη, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Όπως φάνηκε στις τελευταίες ευρωεκλογές, το έδαφος θα είναι και πιο πρόσφορο για το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας, το DEB και άλλους μηχανισμούς που πλησιάζουν τους μουσουλμάνους.
Την ώρα που η Αστυνομία και ο Στρατός στη Θράκη είναι περισσότερο αποδυναμωμένοι από ποτέ, η προπαγάνδα που ασκείται θεριεύει», αναφέρει ο κ. Στυλιανίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει σαφής διάθεση χειραγώγησης από την Τουρκία.

«Οι δύο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιουσούφ και Μουσταφά στη Ροδόπη έχουν εκδηλώσει επανειλημμένα τη συμπάθειά τους για την Τουρκία. Μάλιστα, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από όλη αυτή την κατάσταση έφτασαν στο σημείο να προτείνουν στη Νέα Δημοκρατία ως υποψήφιο τον Λεβέντ Σαδίκ, γιο του Αχμέτ Σαδίκ, που ίδρυσε το κόμμα DEB, ωστόσο το κόμμα αρνήθηκε.

Με τη δυναμική που έχει αποκτήσει η προπαγάνδα των φιλότουρκων μηχανισμών, υπάρχει πιθανότητα να μπουν από τη Ροδόπη τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές στη Βουλή», αναφέρει ο κ. Στυλιανίδης.

«Καταλύτης» για το εκλογικό αποτέλεσμα στην ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης αναμένεται να είναι οι 12.000 ψηφοφόροι που «ελέγχει» ο Αχμέτ Χατζηοσμάν, που τελικά δεν είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

«Κάνω μία προσπάθεια να συσπειρώσω τους χριστιανούς, αλλά και τους μουσουλμάνους, με κριτήριο τοπικό και εθνικό. Ο αγώνας μας έχει πλέον εθνικά χαρακτηριστικά» υπογραμμίζει ο κ. Στυλιανίδης.

Αρ. Μάτιος
Πηγή εφημ. «Δημοκρατία»

 

http://kostasxan.blogspot.gr/2015/01/blog-post_459.html

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα