Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
 
 
 
Στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ΥΕΘΑ με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γ.Στόλντεμπεργκ ,ο Πάνος Καμμένος το είπε καθαρά: 
“Η συμπεριφορά των Τούρκων στο Αιγαίο θα οδηγήσει σε ατύχημα,μ΄ ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει στη περιοχή”! 
Η προειδοποίηση δεν έγινε τυχαία,ούτε αποτελούσε αποτέλεσμα υπερβολικής ανησυχίας του ΥΕΘΑ. 
Οι Τούρκοι έχουν κυριολεκτικά …σβήσει τα φώτα στο Αιγαίο και δείχνουν να μην υπολογίζουν τίποτα. 
Ακόμη και τις ανθρώπινες ζωές. 
SNMG2_NIGHT
Οι νύχτες στο Αιγαίο είναι πλέον θρίλερ και πολλά περιστατικά το επιβεβαιώνουν.
Οι Τούρκοι …παίζουν με τους διακόπτες στο Αιγαίο ανεβάζοντας δραματικά τις πιθανότητες ενός ατυχήματος μέσα στη νύχτα. Τρεις ενδεικτικές περιπτώσεις αποδεικνύουν ότι η Άγκυρα επιδιώκει κλιμάκωση ακόμη και μέσω ατυχήματος:
•Σε νυχτερινή αερομαχία ελληνικών και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, οι Τούρκοι χειριστές έσβησαν τα φώτα ακόμη και από τις πτέρυγες του αεροσκάφους ! 
Οι Έλληνες πιλότοι έχουν την εμπειρία και τις ικανότητες να τους αναχαιτίζουν ακόμη κι έτσι, ωστόσο η επικινδυνότητα της αερομαχίας αυξάνεται σημαντικά με την συμπεριφορά των Τούρκων.
Τουρκικό πολεμικό πλοίο πέρασε “ξυστά” από Ολλανδικό πολεμικό πλοίο της νατοϊκής δύναμης SNMG2 που περιπολούσε στο βορειοανατολικό Αιγαίο! Οι Ολλανδοί δεν πίστευαν ότι το τουρκικό πολεμικό είχε…συσκότιση και ανέφεραν το περιστατικό στο ΝΑΤΟ.
Άλλο πολεμικό πλοίο των Τούρκων χρησιμοποίησε “φωτισμό παραλλαγής” για να παραπλανήσει νατοϊκά σκάφη για το μέγεθός του. Επίσης επικίνδυνη ενέργεια μέσα στη νύχτα , σε μια περιοχή του Αιγαίου όπου πλέουν πολλά πολεμικά πλοία.
Αυτές οι επικίνδυνες συμπεριφορές των Τούρκων έχουν καταγραφεί από το ΝΑΤΟ ,το οποίο όμως εξακολουθεί να ασπάζεται την τακτική του Πόντιου Πιλάτου και να μην “τραβά το αυτί” των Τούρκων.
Οι επικίνδυνες ακροβασίες των Τούρκων προστίθενται στις μαζικές και έντονες προκλήσεις που εκδηλώνονται τις τελευταίες εβδομάδες με επίκεντρο τις Οινούσσες και τη νησίδα Παναγιά , Πασάς κάτα τους Τούρκους. Η νησίδα περιλαμβάνεται στη λίστα των “γκρίζων νησιών και νησίδων” που από το 1996 και την κρίση των Ιμίων έχει παρουσιάσει η Άγκυρα.
Στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ υπάρχει πολύ μεγάλος προβληματισμός για την συμπεριφορά των Τούρκων η οποία είναι σε κάθε περίπτωση άκρως επιθετική. Ενδεικτικά αναφέρουν ότι ακόμη και οι ακτοφυλακίδες της τουρκικής ακτοφυλακής κάθε φορά που ελληνικό σκάφος τις προσεγγίζει για να τις διώξει από τα ελληνικά ύδατα , όχι απλά “αποκαλύπτουν” όπλα, αλλά τα στρέφουν κατά των ελληνικών ναυτικών δυνάμεων.
Η πρόθεσή τους να κλιμακώσουν την ένταση στο Αιγαίο είναι εμφανέστατη και αυτός είναι ο κύριος λόγος της ελληνικής επιμονής στην λεγόμενη “στρατηγική ψυχραιμία”. 
Επιτελείς που έχουν την ευθύνη παρακολούθησης και διαχείρισης της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο, υποστηρίζουν , ότι “είναι πολύ εύκολο να αρχίσουμε τις προειδοποιητικές βολές μερικες γυάρδες μακρυά από την πλώρη των τουρκικών σκαφών,αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε τη χάρη στην Άγκυρα ,να της προσφέρουμε την κρίση που ζητά. 
Τους αναχαιτίζουμε, τους διώχνουμε από τα χωρικά ύδατα ,τους εγκλωβίζουμε στα ραντάρ μας και τους δίνουμε να καταλάβουν ότι όπου κι αν πάνε ,ότι κι αν κάνουν θα βρίσκουν απέναντί τους ελληνικές δυνάμεις”.
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα