Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ξυπνάτε…

H Ziraat bank στηρίζει την είσοδο Μουσουλμανικού κόμματος στην Βουλή , με δούρειο Ίππο το νέο εκλογικό νόμο

Η τουρκική πολυπρόσωπη επίθεση που δέχεται η Ελληνική Θράκη, κλιμακώνεται ραγδαία τους τελευταίους μήνες … τυχαίο;

Γνωρίζεται φίλοι μας πλέον ότι , σε ό,τι αναφερόμαστε , υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις .

Tο μεγάλο παιχνίδι παίζεται εδώ , μέσω του τουρκικού Προξενείο, το οποίο σπρώχνει χρήμα αφειδώς.

Eκατομμύρια δίνονται από την Aγκυρα αλλά και από ισλαμικές σέχτες της περιοχής, που κύριο σκοπό τους έχουν τον εκτουρκισμό του μουσουλμανικού πληθυσμού. Bέβαια μιλάμε για μαύρο χρήμα που δε φαίνεται πουθενά , που δεν ¨τολμά ¨ να ελέγξει κανείς … πού και με ποιο τρόπο διατίθενται αυτά τα χρήματα ;;

Γιατί δεν γίνεται επιτέλους έλεγχος από την Τράπεζα της Ελλάδος ;;

H Ziraat bank, έχει προβεί σε σωρεία κατασχέσεων ακινήτων ( ιδιαίτερα όταν πρόκειται για χριστιανούς) στην περιοχή, ξεκινώντας έναν ιδιότυπο χρηματοδοτούμενο από το τουρκικό προξενείο της Kομοτηνής, εποικισμό.

Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για αγορές γης και ακινήτων, για έκδοση εφημερίδας, για υποτροφίες μειονοτικών σπουδαστών κ.α.

Λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης που έχουν περιέλθει οι περισσότεροι χριστιανοί στην Kομοτηνή και την Ξάνθη, οι μόνοι που αγοράζουν πλέον ακίνητα είναι οι μουσουλμάνοι.

Όλο το σχέδιο είναι πλέον τόσο ΦΑΝΕΡΟ που η μη αναχαίτιση του , θα συνιστά σε λίγο ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ και σίγουρα θα αποτελέσει αφορμή για ΜΕΓΑΛΗ εσωτερική αστάθεια .

Στα χωριά της Ροδόπης τα χωριά του Ιάσμου εκεί όπου το μουσουλμανικό στοιχείο έχει καταπιεί στην κυριολεξία τους Χριστιανούς στο όνομα μιας καλής και ειρηνικής συμβίωσης που πλαισιώνεται με όλα τα ύπουλα στοιχεία ενός σχεδίου που ούτε οι ίδιοι ξέρουν ότι υπηρετούν.

Εκκλησίες άδειες, επιβλητικά τζαμιά, μικτά σχολεία καταθλιπτικές πλατείες.

Διασχίσαμε όλη την κοιλάδα ( με την βοήθεια της Μαρίας ΓΙΑΧΝΑΚΗ) από την Κομοτηνή ως τη Ξάνθη, την πλαγιά της Ροδόπης και νιώσαμε τη μοναξιά των κατοίκων που ζουν σε μια πολυπολιτισμική Θράκη φοβούμενοι πάντα ένα σχέδιο της Τουρκίας που παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στην περιοχή.

Σε μια περιοχή που επικρατεί η ένοχη σιωπή των ελληνικών κυβερνήσεων για το δημιούργημά της και η καταθλιπτική ειρήνη του Ερντογάν, οι Χριστιανοί προσπαθούν να επιβιώσουν στις γειτονιές τους που μοιάζουν περισσότερο με αυτές της Τουρκίας και λιγότερο με Ελληνική γη.

Η πρωτοβουλία, εξάλλου, του τουρκικού ΥΠΕΞ να ιδρύσει δύο «διπλωματικά γραφεία», το ένα στην Αδριανούπολη και το άλλο ακριβώς μετά τον μεθοριακό σταθμό των Κήπων στην Κεσάνη, αποσκοπεί στην χρήση τους ως συντονιστικών κέντρων για τις παρεμβάσεις της Άγκυρας στη Θράκη

Ενθυμίζουμε ότι το 1998 και το 2010, είχε τεθεί ευθέως θέμα υπέρβασης πλαισίου αρμοδιοτήτων από το τουρκικό προξενείο και άφηνε στη διακριτική ευχέρεια του ελληνικού κράτους το κλείσιμό του.
Αλλα και το 2012, υπήρξε διάβημα προς τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα για τη δράση του Τούρκικου προξένου στην Κομοτηνή .

Όλο το σχέδιο φαίνεται να κλιμακώνεται ανεμπόδιστο , με ένα και μόνο σκοπό …. την αυτονομία της περιοχής υπέρ της Τουρκίας με τις ευλογίες της Ευρώπης που θέλει κατά βάθος από εκεί να αναχαιτιστεί η ¨Ρωσική Αρκούδα¨

Τελευταία , άλλη μια παράμετρος εξυπηρετεί το σχέδιο αυτό .

Στην ελληνική Θράκη οι Τούρκοι , επιθυμούν να «συνδέσουν» τις δύο περιοχές (Νότια Βουλγαρία-Ελληνική Δυτική Θράκη), βάζοντας σε ενεργοποίηση τα άνομα σχέδια τους , με την βοήθεια των χιλιάδων Μουσουλμάνων μεταναστών και προσφύγων .

Από εκεί σύντομα θα ΞΕΣΠΑΣΕΙ νέο κύμα προσφύγων προς Ευρώπη .

Ενθυμίζουμε επίσης ότι , πρώτο στις εκλογικές περιφέρειες της Ξάνθης και της Ροδόπης στις τελευταίες Ευρωεκλογές ήρθε το μειονοτικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, που υποστηρίζεται από το τουρκικό Γενικό Προξενείο Κομοτηνής Στο δε σύνολο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το μειονοτικό κόμμα έρχεται τρίτο.

ΕΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ….. η δημιουργία μιας εκλογικής διαδικασίας στηριζόμενης στην απλή αναλογική με μειωμένο το πλαφόν εισόδου στη Βουλή παράλληλα , εξυπηρετεί το σχέδιο για είσοδο στην τελική Μουσουλμανικού κόμματος στην βουλή αλλά ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ … αργότερα .

Κρατήστε αυτό το άρθρο μας … θα ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ σε κάποιο δικαστήριο

Υ.γ Αφιερωμένο σε έναν ανυπότακτο Ελληνα που ακούσει στον Κωδικό ANTI300

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

πηγη

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα