Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος 

Το μέσο προσδόκιμο ζωής στις χώρες της ΕΕ, είναι τα 78 χρόνια. 
Ας το κρατήσουμε αυτό, για να δούμε τι κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις που ακολουθούν:
 
«Μπορούν να γίνουν συστάσεις στην Ενωση στο σύνολό της, ώστε να υπάρξει συσχέτιση ανάμεσα στην ηλικία συνταξιοδότησης και στο προσδόκιμο ζωής»!
 
Η τοποθέτηση αυτή ανήκει στον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι,

και έγινε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag». 

Στην ίδια συνέντευξη πρόσθεσε, μάλιστα, ότι
 «οι 27 χώρες - μέλη μπορούν να δεσμευτούν να μεταρρυθμίσουν τα συνταξιοδοτικά τους συστήματα με ένα καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, με έναν εναρμονισμένο τρόπο και με καθορισμένο στόχο». 

Οσο για τον επείγοντα χαρακτήρα
 που προσδίδουν τα επιτελεία της ευρωενωσιακής βαρβαρότητας στην προώθηση των παραπάνω, ο Ρομπάι ανακοίνωσε ότι το θέμα των «ανατροπών» στην Κοινωνική Ασφάλιση θα τεθεί άμεσα, στην επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, την Πέμπτη. 
*
 
Προφανέστατα οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΕ, ούτε τυχαίες μπορούν να χαρακτηριστούν, ούτε πολύ περισσότερο «προσωπικές» του θέσεις.
 

Γίνονται σε μια περίοδο
 που οι 27 κυβερνήσεις της λυκοσυμμαχίας κινούνται με βάση το σχέδιο «ενοποίησης» της ΕΕ, που σε ό,τι αφορά τον τομέα του κοινού προγράμματος «μεταρρυθμίσεων» των συστημάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, ο στόχος τους είναι ένας και μοναδικός: 

Δουλειά - υπό συνθήκες γαλέρας - μέχρι τα βαθιά γεράματα για το σύνολο των εργαζομένων της ΕΕ.
 

Η «μεταρρύθμιση»
 των ασφαλιστικών συστημάτων των κρατών - μελών της ΕΕ με ομολογημένο πια όχημα τη σύνδεση της συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής, επί της ουσίας δεν σημαίνει τίποτα λιγότερο από την κατάργηση των συντάξεων, η καταβολή των οποίων μετατίθεται για... μετά θάνατον. 

Είναι τέτοια, δε, η στοχοπροσήλωση της «Αγίας Οικογένειας» των Βρυξελλών στην επιβολή της αγριότητας, ώστε ο Ρομπάι δεν δίστασε να συμπληρώσει και κάτι ακόμα:
 
Πως στο θέμα των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης δεν αρκεί «να γίνουν απλώς συστάσεις, διότι μετά καθεμιά χώρα θα κάνει ό,τι θέλει, αλλά η μεταρρύθμιση να γίνει με δεσμευτικό τρόπο»!
 

ΥΓ1:
 Σε αυτή την ΕΕ «επαναδιαπραγματεύονται» για το... συμφέρον του λαού οι κύριοι της συγκυβέρνησης. 

ΥΓ2:
 Για τη διατήρηση της Ελλάδας σε αυτή την ΕΕ δεσμεύεται ότι θα ασκήσει «υπεύθυνη αντιπολίτευση» ο «ευρωπαϊκά προσανατολισμένος» ΣΥΡΙΖΑ. 

ΠΗΓΗ:
 
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=26/6/2012&columnId=1821

 
 
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα