Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

…ΣΑΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ  ¨ΠΡΑΣΙΝΩΝ¨/ ΒΟΜΔΑΡΔΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΡΑΪΧ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ¨

Γράφει ο ΝΤΑΝΤΟΝ

Την στιγμή που ο κ. Στ. Μάνος Στ. Μάνος σαν ¨¨ Ταύρος¨ απαίτησε την -άμεση- απόλυση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων και τον ΔΙΟΡΙΣΜΟ του Κ. Σημίτη στην θέση του πρωθυπουργού του Κρατιδίου της Ελλάδας και ο κ. Κ. Σημίτης με τον κ. Στουρνάρα , μετά από δύο χρόνια , ¨διαχωρίζουν την θέση τους¨ από το ¨Μνημόνιο¨ και τον Γ. Παπανδρέου , ένα από τα γνωστά για την ¨δημοκρατική¨ τους δράση στο κόσμο Γερμανικά ¨κομματικά ιδρύματα¨ , το προσκείμενο στο κόμμα των ¨Πρασίνων¨ Heinrich Boell –Stiftung , διοργανώνει στο Βερολίνο διήμερο ¨ επιστημονικό¨ συνέδριο ( σε συνεργασία με το ¨F-U/B¨  , ¨Ινστιτούτο Ελληνικής και Λατινικής Φιλολογίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βερολίνου¨ ) με το … ¨αγωνιώδες ερώτημα¨ :  
¨Πως μπορεί η Ελλάδα να επαναπροσδιοριστεί στην Ε.Ε. – Η Ελλάς σε Κρίση ¨ ( ¨Hellas in der Krise – Wie kann sich Griechenland in Europa neu erfinden? ¨)
Εισαγωγικά επισημαίνω ( πριν σας κουράσω με τα ιδιαίτερα σχόλια μου ) για κάθε ενδιαφερόμενο ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ  ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ¨LIFE-STREAM¨ από την ιστοσελίδα του ιδρύματος που το διοργανώνει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα μπορούσαν να τεθούν και  Ερωτήσεις από τους τηλεακροατές/ θεατές  μέ  ¨CHAT¨. Προσωπικά αμφιβάλω εάν θα φτάσουν όλες οι ερωτήσεις προς τους ομιλητές  , μετά από την ¨προεπιλογή¨ που υποχρεωτικά  θα κάνουν οι διοργανωτές , αλλά αξίζει τον κόπο για τον κάθε ενδιαφερόμενο γερμανομαθή ακροατή.
Εδώ : boell.de/stream
Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ¨συμμετάσχετε¨ :
Α) Τρίτη 23/1 από τις 6 μ.μ. ( έναρξη και μάλλον οι πρώτοι εισηγητές με τον Κ. Σημίτη και Κον-μπεν τιτ )
Β) Τετάρτη 24/1 από τις 10 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. ( εισηγήσεις και παρεμβάσεις κυρίως καθηγητών )
Σαν βασικοί – αρχικοί εισηγητές παρουσιάζονται στην πρόσκληση οι κ.κ. Κ. Σημίτης και ο γνωστός για την ¨ανατρεπτική¨ του δράση στο Γαλλικό Μάη του 68΄, σήμερα ¨πράσινος¨ βουλευτής  και αντιπρόεδρος της Ομάδας Πράσινων Κομμάτων του Ευρωκοινοβουλίου Κον –Μπεν- Τιτ .
Το πάνελ πλαισιώνεται επίσης από άλλες ¨σημαίνουσες προσωπικότητες¨ , όπως τον κ.  Jens Bastian εκ μέρους της ¨ Ομάδας Δράσης¨ της Ε.Ε. γα την Ελλάδα ( EU-Task Force für Griechenland, κάτι σαν τους ¨Rangers των Ομάδων ¨ΔΕΛΤΑ¨… ) , τον κ. Νίκο Χρυσόγελο εκ μέρους των ¨Πρασίνων¨ της Ελλάδας , τον καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Τσουκαλά ( μαζί με τους κ.κ. Βέλτσο και Βεργόπουλο στην ομάδα γνωστών και φίλων του κ. Σημίτη στο Κολωνάκι , χωρίς να υπονοούμε ότι είναι ¨ένα και το αυτό¨  ) και τον πολύ αγαπητό τα τελευταία χρόνια στις γερμανικές εκθέσεις βιβλίου συγγραφέα κ. Πέτρο Μάργαρη.
Προσωπικά περιμένω ¨εκπλήξεις¨ από τον κ. Σημίτη που παρέδωσε το ¨δαχτυλίδι¨ το 2002 στο έτερο ήμισυ των ¨ημέτερων –προστατευτικών – συμμαχικών δυνάμεων¨ , στον κ. Γεώργιο ( β΄) Παπανδρέου ( από την Γερμανία στις Η.Π.Α δηλαδή , στα πλαίσια της ¨εναλλαγής των κομμάτων , των προσωπικοτήτων και των ξένων δυνάμεων στην δημοκρατία… ). Ίσως να ασκήσει , μετά από δύο χρόνια και τρία ¨μνημόνια¨ παράδοσης και υποθήκευσης των Ελευθεριών , της περιουσίας και του μέλλοντος του ελληνικού λαού , ¨δριμεία κριτική¨ στον Γ. Παπανδρέου για τους ¨χειρισμούς του¨ και στις ¨αγορές¨ που ¨αλλοιώνουν την δημοκρατία¨.
ΠΡΩΤΗ  ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ- ΟΛΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ- Ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ¨ – ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ( 20/1 )  :
Κώστας Σημίτης : «Μοιραίο λάθος η υπογραφή του μνημονίου»
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=32388&Itemid=131
Για να ακολουθήσει σήμερα ( 21/1) με την παρακάτω δήλωση  ( με σκοπό μάλλον να μας ¨τρελάνουν¨ ) ο έτερος της Κολωνακιώτικης παρέας , ο ¨Ρομπέν των Προλεταρίων¨, ο κ. Γ. Στουρνάρας του ¨Ι.Ο.Β.Ε.¨ ( ψεκάστε , πουλήστε , αναδιαρθρώστε τα πάντα ) :
Στουρνάρας: «Χαμένη» η δεκαετία του ευρώ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63605004
Το τι θα πουν οι ¨ ψαγμένοι¨-  σοσιαλδημοκράτες και ¨οικολόγοι¨  Γερμανοί το γνωρίζουμε ήδη από τις θέσεις του ¨Νέστορα¨ – πρώην Καγκελάριου Χέλμουτ Σμιτ και γενικότερα από την αρθρογραφία της ¨Φιλελεύθερης και Φίλο- Ευρωπαϊκής¨ εφημερίδας ¨Die ZEIT” . Στην οποία αναπολούν τις ¨καλές εποχές¨ όπου η Γερμανία με ¨χαμηλούς τόνους¨ , πουλώντας για τα μικρά παιδιά της πολιτικής το image μιας ¨Ευρωπαϊκής Γερμανίας¨ και όχι μιας ¨Γερμανικής Ευρώπης¨ , που πάντα από το 1870 στην νεότερη εποχή , αδιάλειπτα-προωθούσε . Αναπολούν την ¨Δημοκρατία της Βόννης ¨ ( για την οποία η κ. Μαργαρίτα Μαθιοπούλου είχε γράψει ένα σχεδόν ¨ερωτικό βιβλίο) η οποία με το ΄Μάρκο¨ και την ΕΟΚ  υπονόμευε , διείσδυε και εξαγόραζε μέχρι τελικής διάλυσης  ( όπως την Ελλάδα για παράδειγμα ή την Γιουγκοσλαβία ) όλη την ¨Ευρύτερη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια της Γερμανίας ¨,  με παράλληλες πολλές ¨πολιτιστικές διαλέξεις στα ανά τον κόσμο ¨Ινστιτούτα Γκαίτε¨, υποτροφίες και ¨ευρωπαϊκά κονδύλια¨, τα οποία απόλαυσαν ιδιαίτερα οι Έλληνες μετά το 1955…
Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν την διαχρονική Νομοτέλεια του γερμανικού καπιταλισμού και μιλούν για ¨κακιά και συντηρητική Μέρκελ¨. Οι ¨προοδευτικοί¨ τύπου Σρέντερ , Σμίτ και η ¨οικολογική συνιστώσα¨ του Φίσερ τα έκαναν καλλίτερα…   
Το συνέδριο για την Ελλάδα της Heirich Boell-Stiftung  ¨κοσμούν επίσης¨ ο σημερινός πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο κ. Δημήτριος ΡΑΛΛΗΣ ( λόγω συνειρμών συγκινήθηκα πολύ όταν διάβασα πως ο πρέσβης μας στην Γερμανία τυχαίνει να έχει το ονοματεπώνυμο Δ. Ράλλης…)  και ο πρόξενος της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη κ. Wolfgang Hoelscher-Obermaier , όπως βέβαια και ο εκπρόσωπος του Ελληνό-Γερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Martin Knapp. Λόγω ευαίσθητου νευρικού συστήματος δεν αναφέρω άλλα ονόματα , κυρίως του καθηγητικού ¨προοδευτικού¨ κατεστημένου , οι γερμανομαθείς μπορούν να τα διαβάσουν από μόνοι τους στην παρακάτω ανακοίνωση του ιδρύματος Boell  
http://www.boell.de/calendar/VA-viewevt-de.aspx?evtid=10651
Ήδη από την διατύπωση του προς συζήτηση θέματος  ( πως θα επαναπροσδιοριστεί , διάβαζε επανενταχθεί , η Ελλάδα στην Ευρώπη ) , όπως επίσης  και από τους καλά επιλεγμένους συμμετέχοντες σε αυτό , μπορούμε να υποθέσουμε χωρίς δογματισμό πως τα αποτελέσματά του , παρά το ¨ευρύ¨  διανοητικό φάσμα των ομιλητών , είναι  ¨προδιαγεγραμμένο¨ και εντάσσεται στις πάγιες μετά το 1950 γερμανικές ( είτε Χριστιανοδημοκρατικές , είτε Σοσιαλδημοκρατικές με ¨πράσινη παραλλαγή¨ ) στρατηγικές για την … ¨Ευρώπη¨.   
Την στιγμή που όλη η ανθρωπότητα μιλά και σκέπτεται για το ¨που πάει η Γερμανία¨ (ιδιαίτερα μετά την ¨πτώση του τείχους¨) ,  ¨Ποιος ήταν και ποιος είναι ο ρόλος και ο σκοπός της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της σαν ¨Ε.Ο.Κ.¨.
Την στιγμή που θα έπρεπε α διοργανώνονται πολλά , παρά πολλά συνέδρια για το πώς μπορεί να ενταχθεί η Γερμανία  στις βασικές αξίες του αρχαιοελληνικού πολιτισμού και της δημοκρατίας , του ευρωπαϊκού ουμανισμού και διαφωτισμού όπως εκφράστηκαν στην γαλλική και ρώσικη επανάσταση και στον μεγάλο αντιφασιστικό – αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του 1939 – 1945  ( ανεξάρτητα από τις παλινδρομήσεις και τις παλινορθώσεις ) , διοργανώνουν συνέδριο όχι για να ερευνήσουν τον διαχρονικό ( μετά το 1832 ) ρόλο της Γερμανίας στην οικονομική καθυστέρηση της Ελλάδας και τις νέο – αποικιακές υπαγορεύσεις της σήμερα , αλλά για το πώς μπορεί – ακόμα περισσότερο – να ενταχθεί η Ελλάδα στα Γερμανικά ¨οράματα¨ για την λεοτουργία της  οικονομίας , της εργασίας , του Συντάγματος και του κράτους.   
Αντί να τεθούν τα ερωτήματα για ποιο λόγο διατηρήθηκε η εύθραυστη  ειρήνη στην Ευρώπη για 62 χρόνια και εάν ήδη είναι ¨πολλά¨ σε σχέση με τους προηγούμενους πολεμικούς κύκλους…
Τι σημαίνει το γεγονός ότι η Γερμανία πρωτοστατεί ήδη , με την Ε.Ε. ή μόνη της ,  στην συγκρότηση ¨Νέων Αξόνων¨ με διαρκώς εναλλασσόμενες μετά το 1990 πολυμερείς και διμερείς  οικονομικές και στρατιωτικές συμμαχίες , οι οποίες παίρνουν ανταγωνιστική θέση απέναντι σε άλλες χώρες , αναρωτιούνται για το μέλλον της Ελλαδας στην Ευρώπη, ΟΠΟΥ Η ¨ΕΥΡΩΠΗ¨ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ¨ΟΥΔΕΤΕΡΗ¨ ΕΝΝΟΙΑ.
Πιστεύουμε πως όποιος θέλει να εξετάσει την θέση και τον ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ – ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ …   
Υ.Γ 1. ¨Εκτιμάται με βεβαιότητα¨ ότι ο κ. Σημίτης στην διάρκεια της εισήγησης του ¨θα διαμαρτυρηθεί έντονα ¨ για την ¨παρακράτηση¨ του κ. Χριστοφοράκου στην Γερμανία και για τις πολιτικές των μεταπολεμικών γερμανικών εταιρειών να λαδώνουν  κρατικούς αξιωματούχους για να λάβουν – πέρα των αρχών του ¨ελεύθερου ανταγωνισμού¨, προνομιακά και υπερκατοστολογημένα έργα και πως θα εισηγηθεί να καταβάλουν η Siemens , η Μ.Α.Ν. και τα Ναυπηγεία του Κιέλου τις πρέπουσες ¨αποζημιώσεις¨ , όπως επίσης και η “Hochtief” τα 500 εκατομμύρια Φ.Π.Α. που οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο.
¨Άλλες πληροφορίες επίσης λένε¨,  πως  κ. Σημίτης  θα ζητήσει να καταργηθεί άμεσα η ¨Συνθήκη της Ε.Ε. ( Δουβλίνο ΙΙ ) ¨ , την οποία επέβαλε η Γερμανία ώστε να καταστεί η Ελλάδα αποθήκη προσφυγικών ρευμάτων που προκαλούν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι του ΝΑΤΟ με την ενεργό στρατιωτική συμβολή της Γερμανίας…   
¨Έχει διαρρεύσει επίσης η πληροφορία¨, ότι ο κ. Σημίτης και άλλοι καθηγητές ,πρώην υπότροφοι Γερμανικών Α.Ε.Ι.,  θα ζητήσουν από το βήμα του συνεδρίου ¨την άμεση καταβολή των Γερμανικών Επανορθώσεων¨, του εξαναγκαστικού δανείου της Τ.τ.Ε. προς το 3ο Ράϊχ και τον συμψηφισμό του μεγαλού γερμανικού ελλείμματος-παθητικού στο ¨Ελληνό-Γερμανικό Συμψηφιστικό( Κλήρινγκ ) 1936-1945¨. Το τελευταία ( Κλήρινγκ)  ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ , πρόκειται για τα ¨επίσημα¨ κλεμένα προΊόντα – πέρα από την ληστεία , τις κατασχέσεις και τις δημεύσεις των κατοχικών δυνάμεων – με το διακρατικό ¨κλήρινγκ¨ με τις κυβερνήσεις Ι. Μεταξά και των Κουίσλινγκ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ , σύμφωνα με την έκθεση της Τ.τ. Ε. το 1945 το γερμανικό παθητικό στο Ελληνογερμανικό Κλήρινγκ ανερχόταν στα 950 εκατομμύρια δολάρια -αγοραστικής αξίας του 1938 , υπολογίστε που ανέρχεται σήμερα ! . Μιλάμε δηλαδή για επίσημη διακρατική ληστεία , πέρα από τις πολεμικές αποζημιιώσεις και την επστροφή του εξαναγκαστκού δανείου. Με την περίφημη  ¨Συνθήκη του Λονδίνου του 1952¨ ( με την οποία αναβλήθηκε η καταβολή των γερμανικών επανορθώσεων μέχρι την στιγμή της ενοποίησης … ) η Ελβετία εξασφάλισε την ολική αποοπληρωμή του γερμανικού παθητικού στο ¨Γερμανό – Ελβετικό Εμπορικό Κλήρινγκ¨. Η Ελλάδα ούτε τις επανορθώσεις , ούτε την επστροφή του δανείου , αλλά ούτε και τον συμψηφισμό του κλήρινγκ…
Για την περίπτωση που η Γερμανία συνεχίσει να αρνείται τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο ,   ο κ. Σημίτης ¨φέρεται αποφασισμένος¨ να εισηγηθεί επίσημα τον αποκλεισμό συμμετοχής των  γερμανικών εταιρειών σε δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Ελλάδα ΚΑΙ επίσης  , μετά την εισήγηση του φίλου του καθηγητή διεθνούς δικαίου  κ. Π. Ροζάκη ( ο οποίος ¨ως γνωστόν¨ είναι ειδικευμένος σε θέματα υπεράσπισης εθνικής κυριαρχίας …¨ ) , την  άμεση προσφυγή της Ελλάδας κατά της Γερμανίας στο ¨Δ.Δ. τ. Χάγης¨.
Εάν όμως τελικά όλα αυτά δε γίνουν και δεν ειπωθούν ( ειρωνικά τα έγραψα σαν  ¨πιθανή περίπτωση¨) , τότε σίγουρα δεν θα φταίει ο κ. Σημίτης – ούτε οι εγνωσμένοι ¨προοδευτικοί καθηγητές¨ που θα συνευρεθούν μαζί του στο περιώνυμο συνέδριο , αλλά κάποια ¨μυστηριώδης 5η Φάλαγγα ¨ που ταλανίζει την ¨κοιτίδα της δημοκρατίας¨ εδώ και πολλές δεκαετίες , επικαλούμενη την  ¨φιλία , την λήθη και την  συμφιλίωση¨ για λόγους ¨ανωτέρας βίας¨ .
Τέλος είναι η ύστατη ευκαιρία να πει , μετά από το ¨ευχαριστούμε τους Αμερικάνους¨ και το ¨ευχαριστούμε τους Γερμανούς¨ για την… ¨τεχνική βοήθεια¨ .
Υ.Γ 2 . Ο κ. Στ. Μάνος σαν ¨¨ Ταύρος¨ απαίτησε την -άμεση- απόλυση 100.000 δημοσίων υπαλλήλων και τον ΔΙΟΡΙΣΜΟ του Κ. Σημίτη στην θέση του πρωθυπουργού του Κρατιδίου της Ελλάδας ! http://www.tsantiri.gr/politiki/manos-o-simitis-na-gini-prothipourgos.html Μάλλον ο κ. Παπαδήμος σαν πρωθυπουργός και ο κ. Παπανδρέου σαν πρόεδρος του Πανελληνίου Σοκ τους τελείωσαν . Ψάχνουν,  ενεργοποιούν  τις εφεδρείες τους.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Λεζάντες επισυναπτόμενων φωτογραφιών :
1.    ¨ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ¨ -ΑΦΙΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
2.    ¨Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΑΣ¨ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΚΗΣ ¨DALY MIRROR¨

 

http://olympia.gr

 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα