Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Από το Γιάννη Τριάντη

Διαθέτει πολλά προσόντα η κυβέρνηση.
Αλλά το βασικό είναι η συνέπειά της: κάθε τρεις μήνες αφ' ενός σώζει τη χώρα και αφ' ετέρου παίρνει νέα μέτρα.Από τότε μάλι στα που ανέλαβε την οικονομία ο πρωθυπουργεύων Βενιζέλος, η σωτηριολογική αλφάβητος απέκτησε φινέτσα και χάρη.
Το 'χει αυτό ο φιλόδοξος υπουργός: μπορεί να μιλάει επί παντός, με την ίδια άνεση που μιλάει για το κρασί ένας πεπειραμένος οινολόγος (... Απλώς, φαίνεται να μην καταλαβαίνει πού βρίσκεται το όριο μεταξύ της πειστικής ρητορείας και της οξειδωτικής φλυαρίας).

Η συνέπεια είναι το φόρτε τους. Το 'παμε...

Χθες η δωρική «Εστία» υπενθύμισε τι έλεγε ο κ. Παπανδρέου στις 17 Νοεμβρίου 2010, στο BBC:
«Καμμία απόλυση στο Δημόσιο»!

Μα -παρατηρεί ο δημοσιογράφος- η λιτότητα που προβλέπεται από το Πρόγραμμά σας θα σημάνει περιορισμό του δημόσιου τομέα και μείωση των στελεχών της δημόσιας διοίκησης.

Βράχος ο Πρωθυπουργός: «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Για παράδειγμα περικοπές μισθών». «Επομένως δεν θα απολύσετε κανέναν από το Δημόσιο;»

επιμένει ο δημοσιογράφος.
«Είπα ότι πρέπει να προστατεύσουμε τις θέσεις απασχόλησης», απάντησε ο κ. Παπανδρέου...


 
 

Ο λόγος του συμβόλαιο. Και η συνέπειά του προφανής.

Αλλά η συνέπειά τους δεν έχει τέλος. Οπως ο Σημίτης μαγείρεψε τα στοιχεία για την ΟΝΕ και ο Καραμανλής... μεταρρύθμισε τα στοιχεία της Στατιστικής, ετούτος -απολύτως συνεπής προς την παράδοση των αλχημιστών- φούσκωσε το έλλειμμα, σε αγαστή συνεργασία με τις καλόβολες υπηρεσίες της Ενωσης (Δεν χαλάνε χατήρι σε κανέναν, οι μπαγάσηδες).

Για να δούμε όμως πώς θα τα βγάλουν πέρα, όταν μπουν εισαγγελείς στην υπόθεση και εξετάσουν ενδελεχώς τα στοιχεία της.

Πηγή:
http://www.enet.gr


http://www.resaltomag.gr
 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα