Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Παναγιώτης Δημητράς: Αν δεν πιεστεί η Ελλάδα...

Συνέντευξη του εκπροσώπου του "Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι" Παναγιώτη Δημητρά, φιλοξενεί η εφημερίδα Dnevnik της FYROM.
Στη συνέντευξή του ο κ. Δημητράς, αναφέρει ότι "αν δεν πιεστεί η Ελλάδα, με καταδικαστική απόφαση από τα διεθνή δικαστήρια, δεν θα προχωρήσει στην επιστροφή των περιουσιών των "εθνικά μακεδόνων", που έφυγαν την...περίοδο του εμφυλίου από την Ελλάδα".
"Η Ελλάδα αρνήθηκε να εφαρμόσει αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που ζητούν την αναγνώριση δικαιωμάτων στην "τουρκική" και "μακεδονική" μειονότητα", συνεχίζει ο κ. Δημητράς, που αναφέρεται στη συνέχεια στην έκθεση της Gay McDougall και σε λοιπά γνωστά ζητήματα.
Όλη η συνέντευξη διακατέχεται από την έντονη επιθυμία του κ. Δημητρά, να δεί την Ελλάδα να καταδικάζεται παντί τρόπο και να επιστρέφει περιουσίες και φυσικά αποκρύπτει τη μεγάλη αλήθεια (όπως πάντα), οδηγώντας τη συζήτηση σε λάθος συμπεράσματα:
-ότι η Ελλάδα, παρέχει σε όλες τις μειονότητες και κοινότητες απολύτως ίσα δικαιώματα και ότι όλη η συζήτηση είναι ως μη γενόμενη, για τον απλούστατο λόγο, ότι δεν υπάρχει "μακεδονική μειονότητα" στη Μακεδονία.
Αν ο κ. Δημητράς και οι συν αυτώ κατανοούσαν αυτό το εξαιρετικά απλό πράγμα, θα είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα.
Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχουν μειονότητες στην Ελλάδα και κάθε συζήτηση για τα δικαιώματά τους είναι επιθυμητή και καλοδεχούμενη.
Αλλά, δεν υπάρχει "μακεδονική μειονότητα" στην Ελλάδα, δεν υπήρξε ποτέ, και δεν θα υπάρξει ποτέ. Ούτε υπήρξε ποτέ "μακεδονικό έθνος", ούτε "εθνικά μακεδόνες" πολίτες. Υπάρχουν πολίτες της Ελλάδας, που αισθάνονται Σλάβοι (δικαίωμά τους), αλλά δεν μπορούν να κλέβουν το όνομά μας για να αυτοπροσδιοριστούν. Μπορούν να διαλέξουν μία από τις υπόλοιπες 9 δισεκατομμύρια λέξεις, που διαθέτουν τα λεξικά του πλανήτη. Είναι τόσο απλό !
Αν ξεκινά κάποιος τη συζήτηση, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του το παραπάνω αξίωμα, απλά δεν υπάρχει συζήτηση. Τόσο απλά.
taxalia

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα