Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Άφωνους μας άφησε για ακόμη μια φορά το καθεστώς Χριστόφια όταν ενημερωθήκαμε για την πρόσληψη τουρκοκύπριου απόφοιτου «πανεπιστημίου» των Κατεχομένων («Πανεπιστήμιο Εγγύς Ανατολής») από το Υπουργείο Εξωτερικών, γεγονός που αναιρεί την πάγια πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας που στηρίζεται στη θέση-αρχή περί μη αναβάθμισης του παράνομου μορφώματος που δημιουργήθηκε ετσιθελικά στο κατεχόμενο τμήμα της πατρίδας μας.

 

Λόγω της ημιμάθειας, της άγνοιας και της προδοτικής τάσης που διακατέχει την κυβέρνηση «μας», οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι όλα τα πανεπιστήμια στα κατεχόμενα είναι παράνομα και ούτως η άλλως δεν συμμορφώνονται με τις σχετικές Νομοθεσίες και Κανονισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας που αφορούν στην Ανώτερη και Ανώτατη εκπαίδευση. Συνεπώς οποιοσδήποτε τίτλος σπουδών απονέμεται από αυτά δεν αναγνωρίζεται από την Κυπριακή Δημοκρατία. Με μια τέτοια κίνηση αναγνωρίζουμε την, ούτω καλούμενη, νομοθεσία της λεγόμενης "τουρκικής δημοκρατίας βόρειας Κύπρου", η οποία σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και το διεθνές δίκαιο, είναι μια παράνομη οντότητα που δεν αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα πλην του τούρκικου κράτους.

 

Δεν μας αφορά, εάν αυτό έγινε από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Λιλλήκα ή αν ψηφίστηκε και από την βουλή των αντιπροσώπων. Τέτοιες ενέργειες είναι σαφώς παράνομες, αντιδημοκρατικές και μοιρολατρικές, και θα έπρεπε να τύχει διόρθωσης από την εκάστοτε κυβέρνηση. Επιπρόσθετα, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν τίθεται θέμα στήριξης των «τουρκοκυπρίων» ενόσω αιμοδοτούν και στηρίζουν το έκτρωμα στο νησί μας. Από την στιγμή που συντηρούν την κατοχή, δεν παύουν να είναι κατακτητές και παράλληλα απέναντί μας. Εάν και εφόσον αποκηρύξουν την κατοχή και ζήσουν στις ελεύθερες περιοχές ως νόμιμοι κάτοικοι του νησιού συμβάλλοντας στην επίτευξη μια δίκαιης κ βιώσιμης λύσης που δε μπορεί να είναι άλλη από την απελευθέρωση, τότε μπορούν να έχουν κ το δικαιωμα να διεκδικούν θέσεις στο δημόσιο.

 

Η Π.Ε.Ο.Φ. θεωρεί παράνομο ότι δημιουργήθηκε και λειτουργεί υπο το παράνομο καθεστώς της δήθεν τουρκοκυπριακής κοινότητας, πριμοδοτούμενοι απο το τουρκικό κράτος. Τέτοιες ενέργειες συντείνουν στην de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους και είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ.

 

Να βγάζετε τα δικά σας μάτια μόνοι σας. Τα δικά μας βλέπουν καθαρά και ξάστερα.

 

http://peof78.wordpress.com/

 

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα