Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Δεν μας έφτανε που χρεοκόπησε και έκλεισε η Γιουροσύπρια, τώρα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τις Κυπριακές Αερογραμμές, τον εθνικό μας αερομεταφορέα.

Έχετε φανταστεί μια χώρα ημικατεχόμενη, ένα μικρό νησί, να μην έχει δικό της αερομεταφορέα;
Και ποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει τις Κυπριακές Αερογραμμές;
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών, έχει γίνει πρόταση από τον Όμιλο Triple Five, του οποίου πρόεδρος είναι ο εβραϊκής καταγωγής εκατομμυριούχος Ναντέρ Γκερμεζιάν.
Το εβραϊκό κεφάλαιο έχει μπει βαθιά στην κυπριακή οικονομία και ένα πρωινό, όταν θα ξυπνήσουμε , θα αντιληφθούμε ότι «κουμάντο» σε αυτόν τον τόπο κάνουν άλλοι, και όχι αυτοί που τυπικά κυβερνούν.
  romiossini.com
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα