Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Ο ισότιμος συνομιλητής των κ.κ. Ταλάτ, Έρογλου, Ντάουνερ και όποιου άλλου ήθελε προκύψει στα μαγειρέματα για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Κυπριακής Δημοκρατίας και δήθεν ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ δύο ισοδυνάμων συνιστώντων κρατών, ΕΠΕΤΥΧΕΝ!

Με τους ιδιοφυείς χειρισμούς που στηρίζονται στις απαράγραπτες αξίες της ημιμάθειας, της ανικανότητος, του κομματικού φανατισμού, της εξαρτήσεως από νεοταξικούς ηγέτες (μέχρι πρότινος ιδεολογικούς εχθρούς), αλλά κυρίως την ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ προς τον απλό λαό, ΝΑΙ ΕΠΕΤΥΧΕΝ!!

ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΑΧΗ, ΕΠΕΤΥΧΕΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.

ΕΠΕΤΥΧΕ να βυθίσει τους Κυπρίους σε πένθος και απογοήτευση.

ΕΠΕΤΥΧΕ ταυτόχρονα, να τους αφυπνίσει και να τους συνασπίσει σε καθολική απαίτηση ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

ΕΠΕΤΥΧΕ να βυθίσει την Κύπρο στο σκοτάδι και να βουλιάξει τον τουρισμό.

ΕΠΕΤΥΧΕ να υποθηκεύσει την αξιοπιστία του Κράτους και την διαπραγματευτική του ικανότητα, διεθνώς.

ΕΠΕΤΥΧΕΝ ΗΤΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!

 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ !!

Καταργεί τον Γενικό Εισαγγελέα και τις Αστυνομικές Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΜΟΝΟΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΗΣ».

Ακόμη κι αν η συντριπτική πλειοψηφία του Κυπριακού Λαού θεωρεί «Αυτή την Κυβέρνηση» πατόκορφα ΥΠΕΥΘΥΝΗ και γι’ αυτή την καταστροφή, ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον δύο πράγματα:

Την καθολική υποστήριξη των Τούρκων, σε ενδεχόμενη επιτυχία των λεγομένων συνομιλιών, για διακεκριμένη θέση στο νέο μόρφωμα.

Ρεκόρ πρωτοτυπίας για το πώς αντιλαμβάνεται το περί δικαίου αίσθημα του ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ.

ΔΡ. ΝΙΚΟΣ ΕΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ

Καρδιολόγος

 

ΠΗΓΗ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα