Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
 
Το θυμόσαστε το περίφημο Kazan - Kazan; Ήταν η πολύ πονηρή και εύστοχη φράση που ακούστηκε από τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταΐπ Ερντογάν, στη συνάντησή που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό στις 24 Μαρτίου 2013 στην Κωνσταντινούπολη, θέλοντας να υπογραμμίσει την θέση της Τουρκίας ότι όλα στα Αιγαίο πρέπει να μοιραστούν… φίφτι φίφτυ με τους Έλληνες.
Δηλαδή με λίγα λόγια, το σπίτι το δικό σου μου ανήκει στο ήμισυ και αυτό λέγεται… διπλωματία.
Φυσικά ο πολύς κύριος Σαμαράς όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά συνέχισε να χαμογελά με το γνωστό για πολλούς χαρακτηριστικό του χαμόγελο, που θα μπορούσε να ερμηνευτεί με το… «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».
 
Τώρα αυτό το περίφημο Kazan Kazan ξανάρχεται στην επικαιρότητα από τους Τούρκους με τον πιο προβεβλημένο τρόπο και αναφέρεται στην Κύπρο και στην επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό που ακυρώνει την ύπαρξη της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ εξισώνει την ελεύθερη Κύπρο με την κατεχομένη από το 1974 από τα τουρκικά στρατεύματα, βόρειο Κύπρο.
 
Με ένα πολύ χαρακτηριστικό δημοσίευμα η γνωστή Τουρκάλα δημοσιογράφος της Hürriyet, Nilgün Tekfıdan, αναφέρεται στην επανέναρξη των συνομιλιών στην Κύπρο προβάλλοντας την αυστηρή προϋπόθεση που έχει θέσει η Τουρκία και έχει επιβάλλει στην ελληνική πλευρά, ότι όλα ξεκινούν με την εξίσωση των δυο οντοτήτων της μεγαλονήσου… Kazan - Kazan.
Δηλαδή με λίγα λόγια η Κυπριακή Δημοκρατία γίνεται ένα και το αυτό με το ψευδοκράτος.
Στη συνέχεια καταργείται για την δημιουργία ενός νέου κρατικού μορφώματος όπου το κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου θα έχει τα ίδια δικαιώματα και φυσικά θα απολαμβάνει τα ίδια οφέλη από την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων της κυπριακής ΑΟΖ με τους Κύπριους της ελεύθερης Κυπριακής Δημοκρατίας, (άλλωστε γι’ αυτό έγινε όλη αυτή η «ιστορία» με την πίεση των ΗΠΑ).
 
Αλήθεια το έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς πάει να γίνει;
Ποιο είναι το μέγεθος της νέας κυπριακής προδοσίας; (η πρώτη ήταν το 1974 όταν άνοιξαν οι κερκόπορτες για την τουρκική εισβολή στην μεγαλόνησο).
 
Ενώ η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ένα αναγνωρισμένο κράτος μέλος του ΟΗΕ, ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγνωρισμένο από όλα τα αραβικά και μουσουλμανικά κράτη, μετέχει σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς, εξισώνεται με ένα ψευδοκράτος, με ένα τεχνικό κρατικό μόρφωμα που δεν το αναγνωρίζει κάνεις παρά τις γιγάντιες προσπάθειες εδώ και χρόνια από την Τουρκία να επιτύχει έστω και κάποια μερική αναγνώριση από κάποιες μουσουλμάνες χώρες.
Αλλά το κυριότερο είναι πως τώρα με το Kazan - Kazan αθωώνεται παντελώς η τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου,
αθωώνονται όλα τα τούρκικα εγκλήματα κατά της μεγαλονήσου,
αθωώνεται η εγκληματική επιχείρηση της Τουρκίας μεταφοράς εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων από την Ανατολία στην μεγαλόνησο για την αλλοίωση του πληθυσμού της Κύπρου,
αθωώνονται οι σφαγείς με ομολογία του ίδιου του Ντεκτάς, των αγνοουμένων της εισβολής, αθωώνονται οι δολοφόνοι των Σολομού και Ισαάκ.
 
Και όλα αυτά προς δόξα των προδοτών της Αθήνας που χωρίς να έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, τρέμουν μπροστά στις εντολές της Ουάσιγκτον μήπως και χάσουν την καρέκλα τους και παραδίδουν τα πάντα στους Τούρκους εισβολείς.
 
Καζάν Καζάν λοιπόν και… ξανά προς την δόξα τραβά της νεοελληνικής προδοσίας της Κύπρου.
Κι εμείς καθόμαστε και τους παρακολουθούμε!
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα