Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η εξαφάνιση των Ελλήνων προ των πυλών... Το 2045 στην Ελλάδα θα ζουν 7,7 εκ. Έλληνες και 3,5 εκ. μετανάστες!

Και ενώ λοιπόν τα στοιχεία αυτά είναι γνωστά στους εκάστοτε κυβερνώντες, και ακόμα περισσότερο στους τωρινούς, αντί να στρέψουν την πολιτική τους στην επίτευξη στόχων που θα σχετίζονται με την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων, που θα δημιουργήσει και τις βάσεις για την αύξηση των γεννήσεων Ελληνοπαίδων, οι κυβερνώντες στρέφονται συστηματικά προς την αντίθετη εθνοκτόνο κατεύθυνση!Συνεχίζουν απτόητοι την οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων πολιτών, ενώ ταυτόχροναεπιδιώκουν συνεχώς την βελτίωση της ζωής των, παρανόμων και μη, μεταναστών της χώρας μας!
Ενώ οι Έλληνες υποχρεώνονται να πληρώνουν διαχρονικά νέα «χαράτσια» και νααποδυναμώνονται οικονομικά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αξιώνει την Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών οι οποίοι έχουν και αυξημένα ποσοστά γεννήσεων. Εμείς λοιπόν αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, που δημιουργείται σε μεγάλο ποσοστό από την οικονομική κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει αλλά και τους αβάσταχτους ρυθμούς ζωής , και αντίθετα οι μετανάστες έχουν αυξημένα ποσοστά γεννήσεων και συνεχώς δέχονται την βοήθεια του Ελληνικού κράτους, μεαποκορύφωμα την σκανδαλώδη απόδοση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου που επιδιώκει να επιβάλει το ΠΑΣΟΚΑντί να κοιτάξουν εκεί στην κυβέρνηση να βοηθήσουν εμάς τους Έλληνες μήπως γεννήσουμε κανένα παιδί παραπάνω δηλαδή,προετοιμάζουν επιμελώς την προοδευτική αντικατάσταση μας από τους λαθρομετανάστες!! Και δεν ξεσηκώνεται κανένας Έλληνας όταν ακούει πως σε 30 χρόνια στην Ελλάδα θα είμαστε 7,7 εκ. Έλληνες και 3,5 εκ. μετανάστες!! Δεν σκέφτεται κανείς ότι το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα μέτρα που σχεδιάζει το ΠΑΣΟΚ σημαίνουναντικατάσταση μας από τους μετανάστες;;; Δεν σκέφτεται κανείς ότι αυτά όλα σημαίνουν πως σε λίγα χρόνια θα είμαστε μετανάστες στην ίδια μας την χώρα; Τι περιμένετε για να ξεσηκωθείτε επιτέλους Έλληνες;;! Αφυπνισθείτε επιτέλους!
..(( Λ ))..


 

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/01/blog-post_642.html

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα