Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Από: European Son / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

«Η Ευρώπη θα πρέπει να συμβιβαστεί με την άφιξη περισσότερων μεταναστών και να δεχτεί την πολυμορφία». Αυτό είναι το μήνυμα του Τούρκου προέδρου Αμπντουλάχ Γκιουλ

Μιλώντας στο Yaroslavl Global Policy Forum, στην Ρωσία, ο Γκιούλ εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για την αύξηση των αντι-μεταναστευτικών και αντι-ισλαμικών αισθημάτων στην Ευρώπη, και προτείνει ότι πρέπει να γίνουν πιο πολλά για την καταπολέμησή τους. Η Τουρκία έχει μια μακρά ιστορία θεσμοθετημένων διακρίσεων εις βάρος των μειονοτήτων, αν και αυτό είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Ο ίδιος ο Γκιουλ "αντέδρασε οργισμένα" το 2009, όταν εκτεθήκαν οι θεσμικές (κρατικές) διακρίσεις στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το Huffington Post, η τουρκική κυβέρνηση έχει «πραγματοποιήσει μια σκόπιμη πολιτική παρενόχλησης και εκφοβισμού για να αναγκάσει χιλιάδες Έλληνες, Αρμένιους, Ασσύριους και οι Εβραίους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τις επιχειρήσεις τους και να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό."

Το Russia Today αναφέρει ότι ο Γκιούλ δήλωσε στο Yaroslavl Global Policy Forum, ότι «απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια να θεραπευτούν και να ξεπεραστούν οι επαναλαμβανόμενες ασθένειες όπως ο ρατσισμός και η ξενοφοβία στη Δύση, παρά να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στην Ανατολή, τα οποία, ως επί το πλείστον, οφείλονται στην υπανάπτυξη».

Ο Τούρκος Πρόεδρος πιστεύει ότι, στη Δύση, "το όριο ανοχής θα πρέπει να αυξηθεί συνεχώς."

Αν και οι περισσότεροι αναλυτές πιστεύουν ότι η Τουρκία έχει παρασυρθεί προς τον ισλαμισμό και μακριά από μία δυτικού τύπου φιλελεύθερη δημοκρατία, ο Γκιούλ λέει ότι η χώρα του αναπτύσσει την πολυπολιτισμικότητα. Λέει : «Το καθήκον του κράτους είναι να εξασφαλίσει για όλους τους πολίτες του, ανεξάρτητα από θρησκεία, γλώσσα και φυλή, ίσα συνταγματικά δικαιώματα και ... ίσες ευκαιρίες."

Περίπου 1,5 εκατομμύρια έως 2,5 εκατομμύριο Αρμένιοι δολοφονήθηκαν σε μια σκόπιμη εκστρατεία εθνοκάθαρσης στην Τουρκία, ως επί το πλείστον μεταξύ 1915 και 1916. Η σημερινή τουρκική κυβέρνηση αρνείται ότι διέπραξε γενοκτονία εναντίον των Αρμενίων. (...)

Σύνδεσμος

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα