Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο Το μουσουλμανικό στοιχείο θα αποτελέσει τον καταλύτη των νεοταξικών σχεδιασμών εναντίον της χώρας μας.
Σταθερά και μεθοδικά τα διεθνή κέντρα και οι μυστικές υπηρεσίες, από κοινού με τα εγχώρια κρατικά και παρακρατικά τους δίκτυα, ΠΡΟΩΘΟΥΝ προβοκατόρικες προκλήσεις και συγκρούσεις, ακόμα και αιματηρά γεγονότα με τις οργανωμένες μουσουλμανικές ορδές τους.
Ο φανατισμός των Μουσουλμάνων πυροδοτείται καθημερινά από τους μηχανισμούς του διεθνούς παρακράτους και τις μουσουλμανικές εστίες τους στην Ελλάδα, αλλά και από τα πολυεδρικά, εγχώρια, «αριστερά» δίκτυα του επιδοτούμενου «αντιρατσισμού».

Το πλήθος των εξαθλιωμένων Μουσουλμάνων γίνεται εύκολη λεία στα χέρια των παρακρατικών μηχανισμών. Τα αποθέματα της μουσουλμανικής αγριότητας, τα οποία συστηματικά και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ πυροδοτούνται και διογκώνονται, τα ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ οι μηχανισμοί της προβοκάτσιας και της νεοταξικής βαρβαρότητας σε ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ «ΚΙΝΗΜΑ».

Τα καινούργια «Δεκεμβριανά» θα «πατήσουν» πάνω στο μουσουλμανικό φανατισμό και την αγριότητα των φασιστικών ομάδων κρούσης τους.

Επιχειρείται η ΟΡΓΗ της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού να διοχετευθεί σε συγκρούσεις με τους Μουσουλμάνους.


ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ και ΟΞΥΝΟΥΝ συνειδητά τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ του μουσουλμανικού φανατισμού και της αγριότητας για να προκαλέσουν ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ με τον ελληνικό πληθυσμό, έτσι ώστε να περάσουν όλα τα νεοταξικά μακάβρια σχέδια κατά της Ελλάδας και του λαού της.

ΗΔΗ, αυτά τα μακάβρια σχέδια των προβοκατόρικων μηχανισμών έχουν καταγραφεί και στον Τύπο με διακριτικό τρόπο.

Οι προπαγανδιστικές μήτρες του καθεστώτος προλειαίνουν το έδαφος, με ύπουλο και δόλιο «αντιρατσιστικό» τρόπο…

Η κατάληψη των Προπυλαίων από τους Μουσουλμάνους είναι μια κλιμάκωση των σχεδιασμών και μια παραπέρα οργάνωση της οργανωμένης μουσουλμανικής αυθάδειας…


Και όλα αυτά μέσα στο «κλίμα» της επετείου του Πολυτεχνείου: Κλίμα που μπορεί να πυροδοτήσει λαϊκές κινητοποιήσεις και εκρήξεις λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ…

 

http://resaltomag.blogspot.com

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα