Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Μου έρχεται συνέχεια εμαιλ για τις δράσεις της κ.Αννας Νταλάρα.Σημερα δεν άντεξα και θα το μοιραστώ μαζί σας.

Παράθεση:
«Καλούμαστε να υπερβάλλουμε εαυτόν, ώστε μέσα απο τεκμηριωμένες και ώριμες προτάσεις να υπάρξει μέγιστη απορρόφηση των διαθέσιμων πόρων, προκειμένου η οικονομία να βοηθηθεί αλλά και να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για τους μετανάστες, τους οποίους αντιμετωπίσουμε ως ένα δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας», τόνισε η Υφυπουργός στο πλαίσιου του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης.

Διαβάστε τι λεει,Ευρωπαικο Ταμείο ένταξης μεταναστών και μάλιστα 4 ταμεία.
Δεν γράφω με ρατσιστικό τρόπο,αλλά δεν θα ήταν καλύτερο απο την στιγμή που διαθέτουν λεφτά για τους μετανάστες και δεν τα δίνουν στους Ευρωπαίους πολίτες,το ταμείο να επικεντρωθεί στο να επιστρέψουν οι μετανάστες στις πατρίδες του ?

Άραγε μήπως αυτοί που τους χρηματοδοτούν ,είναι οι ίδιοι που τους φέρνουν στην Ευρώπη?

Και προσέξτε δεν γίνεται καμία αναφορα σε λαθρομετανάστες και το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης αυτης πάει σε εκέινους γιατι λιγοστοί είναι οι πραγματικοί μετανάστες.

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα