Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Συνεδρίαζαν με τις ώρες για να… συζητήσουν μέτρα που έχουν ήδη ψηφίσει από τον Φεβρουάριο του 2012. Το spirospero.gr, ξεσκεπάζει την υποκρισία των τριών της συγκυβέρνησης για τις δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα και την τρίωρη σύσκεψη μεταξύ τους. Για όλα είχε φροντίσει η κυβέρνηση Παπαδήμου, όπως αποκαλύπτουμε με τη δημοσίευση του ΦΕΚ υπ” αριθ. 28/14-2-12 στο οποίο δημοσιεύθηκε ο Ν. 4046/12 αφού από τότε η Ελληνική πλευρά είχε αποδεχθεί όλα τα αντιλαϊκά εργασιακά μέτρα, για την εξασφάλιση της δόσης.

Υποτίθεται ότι διαφωνούν στην κατάργηση των τριετιών και στη μείωση της αποζημίωσης απόλυσης. Όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική, όπως φαίνεται στο ΦΕΚ που δημοσιεύουμε.
Συγκεκριμένα, στη σελίδα 712 για τα εργασιακά, αναφέρονται τα εξής:

Πάγωμα της ωρίμανσης που προβλέπεται από το νόμο ή τις συλλογικές συμβάσεις (Που αναφέρεται σε όλες τις αυτόματες αυξήσεις μισθών με βάση το χρόνο )μέχρι η ανεργία να πέσει κάτω από 10%.

Στη σελίδα 801, αναφέρονται επίσης:

Πριν την εκταμίευση υιοθετούνται τα παρακάτω μέτρα:

Μείωση του κατώτερου μισθού
Αναστέλλονται οι διατάξεις του νόμου και των συλλογικών συμβάσεων που προβλέπουν αυτόματες αυξήσεις μισθών περιλαμβανόμενων εκείνων των ωριμάνσεων.

Όπως έχουμε επανειλημμένα γράψει, η καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων οφείλεται στις αμερικανικές εκλογές και στην κόντρα Λαγκάρντ- Μέρκελ…
Πρόκειται για θέατρο του παραλόγου καθώς η Ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει ότι με την ψήφιση του νόμου Παπαδήμου ουδείς λόγος υπάρχει να μην εκταμιευθεί η δόση των 31,5 δις ευρώ.

ΠΗΓΗ

 

ena1

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα