Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

20120721-144303.jpg 

Από Σεπτέμβριο θα διοχετεύσει στην αγορά περίπου 1,4 δις για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, αλλά και για χρηματοδότηση έργων υποδομής.

Η συμφωνία επετεύχθη κατά τη σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΕΤΕπ Βέρνερ Χόιερ με τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης κ.κ. Στουρνάρα και Χατζηδάκη αντίστοιχα. 
Οπως ειπώθηκε, “ρήτρα δραχμής δεν υπήρξε ποτε”! Άρα, ήταν ένα ακόμα προεκλογικό τέχνασμα για να τρομοκρατήσουν το λαό.

Όπως δήλωσαν οι δύο υπουργοί αλλά και ο κ. Χόιερ, ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν στο τεχνικό κομμάτι της διαπραγμάτευσης. από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ Πλ. Σακελλάρης υπογράμμισε πως «ρήτρα δραχμής δεν υπήρξε ποτέ». Ο κ. Στουρνάρας εξήγησε πως «ξεκαθαρίστηκε σήμερα σε ό,τι αφορά στη ρήτρα ότι οι πληρωμές θα γίνουν σε ευρώ, σημειώνεται ότι δεν υπήρχε θέμα αναφοράς σε δραχμή αλλά δεν ήταν και ξεκάθαρο αυτό το σημείο». 
Παράλληλα, υπήρξε και πολιτική συμφωνία για συμμετοχή της ΕΤΕπ σε μελλοντικές συμφωνίες για επενδύσεις και ιδιωτικοποιήσεις!
«Η διαπραγμάτευση πήγε καλά, συμφωνήσαμε σε όλα. Νομίζω οι συμφωνίες θα υπογραφούν μέσα στις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ και πρόσθεσε: «Προσβλέπουμε την επανενεργοποίηση της ΕΤΕπ στον ιδιωτικό τομέα το συντομότερο».
Για ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα έκανε λόγο από την πλευρά του ο κ. Χατζηδάκης, τονίζοντας πως «είναι σημαντικό ότι [...] η συνεργασία θα επεκταθεί στη διευκόλυνση της πραγματοποίησης ξένων επενδύσεων αλλά και στην διευκόλυνσης των ιδιωτικοποιήσεων».
Ομάδα Ολυμπία με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

kentripotideas μιλάμε την γλώσσα του νομού....εσύ?: Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ρήτρα δραχμής από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων! Αποκαλύφθηκε άλλη μια προεκλογική απειλή…

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα