Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

 

Τέτοια εποχή πέρυσι, στις 26 Ιουλίου 2011, όταν η Ελλάδα πλέον άρχισε να σπαράζει από τα αμείλικτα μέτρα της τρόικα και μέσα στην καλοκαιρινή χαλαρότητα της Βουλής, ψηφίστηκε σχέδιο νόμου για την εγκαθίδρυση της προωθημένης βάσης διοικητικής μέριμνας του ΝΑΤΟ στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά με τις υπογραφές των τότε αρμόδιων υπουργών Εθνικής Άμυνας, κ. Ε. Βενιζέλου, Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Εξωτερικών, κ. Δ. Δρούτσα και Δικαιοσύνης, κ. Χ. Καστανίδη.


Με το νομοσχέδιο αυτό, ουσιαστικά το λιμάνι της Σούδας παύει πλέον να ανήκει στην ελληνική επικράτεια και γίνεται «κρατίδιο του ΝΑΤΟ», με τους δικούς του νόμους, τις δικές του φοροαπαλλαγές και τα δικά του «άβατα» για τους Έλληνες πολίτες.


Με το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο, που ξεκίνησε από μία συμφωνία ΝΑΤΟ και υπουργείου Εθνικής Άμυνας, και φέρει τις υπογραφές του αντιστράτηγου Στυλιανού Νάση, Α' υπαρχηγού του ΓΕΕΘΑ και του αμερικανού αντιστράτηγου Πίτερ Πίρσον, το λιμάνι της Σούδας μετατρέπεται σε έναν φορολογικό παράδεισο για το ΝΑΤΟ, κάτι δηλαδή σαν τα νησιά Καϊμάν, όπου δεν φορολογείται κανείς και τίποτα.


Στο τρίτο μέρος της «τεχνικής διευθέτησης» της συμφωνίας, περιλαμβάνονται οι εξής απίστευτες νομικές ρυθμίσεις:


«Φοροαπαλλαγή. Όλες οι δραστηριότητες του διεθνούς αρχηγείου, οι χώροι επιχειρήσεων, τα ιδιόκτητα ή και ναυλωμένα από το ΝΑΤΟ σκάφη, αεροσκάφη, οχήματα, το πετρέλαιο, λάδια μηχανής και λιπαντικά (POL) και οι δυνάμεις που παρέχονται στο ΝΑΤΟ θα απαλλάσσονται από όλους τους φόρους, δασμούς, κρατικά διόδια, τέλη και όλες τις παρόμοιες υποχρεώσεις».


Και οι κατάπτυστες αυτές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας-ΝΑΤΟ προχωρούν και στη νομιμοποίηση «λαθρεμπορίου» από τις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις στην Κρήτη:


«Οι δυνάμεις μπορούν να εισάγουν και να επανεξάγουν χωρίς δασμούς, στρατιωτικό εξοπλισμό και περιουσιακά στοιχεία και εύλογες ποσότητες εφοδίων, προμηθειών και άλλων αγαθών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη «ζούλα» στη Βουλή.


Και το κερασάκι στην τούρτα σε αυτήν την προκλητική συμφωνία με το ΝΑΤΟ την εποχή που η Ελλάδα αιμορραγεί από τα δυσβάστακτα χρέη της περιλαμβάνεται στην ειδική έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τη συμφωνία αυτή, όπου αναφέρεται με ποιον τρόπο οι τότε υπουργοί Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Άμυνας Ε. Βενιζέλος θα καλύψουν τη «χασούρα» από τον φορολογικό παράδεισο του ΝΑΤΟ στη Σούδα.


Η σχετική παράγραφος αναφέρει τα εξής:


«Η απώλεια εσόδων από την απαλλαγή από φόρους, δασμούς, κρατικά διόδια, τέλη και συναφείς χρεώσεις όλων των δραστηριοτήτων, η απαλλαγή από τελωνειακούς φόρους αεροδρομίων, λιμένων, διέλευσης, τέλη των αποστολών προσωπικού και του ταχυδρομικού φορτίου θα αντιμετωπιστεί από άλλες πηγές του κρατικού προϋπολογισμού».


Δηλαδή, από την τσέπη μας πληρώνουμε και όποια ποσά απαλλάσσονται οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ για τις δραστηριότητές τους στην Κρήτη.

 

 

newsbomb.gr

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ: Φορολογικός παράδεισος η Κρήτη για το ΝΑΤΟ... Η κατάπτυστη, μυστική συμφωνία Ελλάδας-ΝΑΤΟ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα