Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Σχόλιο "Διαγγελέας": Δείτε στην περιφέρεια Πελοποννήσου, του Πέτρου Τατούλη πως αναφέρουν τους Έλληνες πολίτες της Πελοποννήσου… Σε κάθε φράση ή κείμενο, αναφέρεται του "Πελοποννησιακού λαού"! Δηλαδή, ένας νέος από την Σπάρτη σήμερα ακούει ότι ανήκει στον "Πελοποννησιακό Λαό", Κι όχι στους Έλληνες της περιφέρειας Πελοποννήσου. Μετά από 15-20 χρόνια θα τον ρωτήσει κάποιος, τι εθνικότητας είσαι; και θα απαντήσει– "Πελοποννήσιος"…!!! Θεσσαλός, Θρακιώτης, ΚΑΙ βέβαια έντεχνα θα το περάσουν στα σχολεία της κάθε περιοχής, για να ξεχάσουμε ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ… Άλλο ένα Σχέδιο αφελληνισμού της Ελλάδας και στόχος, ο εμφύλιος ως τελική λύση. Εκτός από τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…. Και μία παρατήρηση: σε όλα αυτά τα σχέδια οι πιό θερμοί υποστηρικτές ήταν; ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΚΟ, και βεβαίως δεν λείπουν ποτέ οι Μυστικές υπηρεσίες… εκτός από τα αυτονόητα Πασοκ και Νέα Δημοκρατία….

«Έπρεπε να είχα συναντήσει πολύ νωρίτερα τέτοιους πολιτικούς με όραμα και αισιοδοξία όπως εσείς» δήλωσε, απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, ο Πρέσβης της Αμερικής στην Ελλάδα κ. Daniel Bennett Smith κατά τη …συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσία των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Κωνσταντίνας Νικολάκου, Απόστολου Παπαφωτίου, του Εκτελεστικού Γραμματέα κ. Ιωάννη Σταματάκου και του Αμερικανού Προξένου στην Ελλάδα κ. Vincent Moore, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012. Ο Πέτρος Τατούλης καλωσόρισε τον κ. Smith στην Τρίπολη υπογραμμίζοντας την διαφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα σημειώνοντας ότι αυτό βασίζεται στην ασφάλεια, την ηρεμία και την αρμονική συνύπαρξη όλου του Πελοποννησιακού λαού, αλλά και την αποφασιστικότητά του να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε επίσης στη θέση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα τεκταινόμενα της χώρας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σημαντικές παρεμβάσεις, τονίζοντας παράλληλα την πεποίθησή του για διαφύλαξη, αλλά και πολιτική ενίσχυση του ρόλου των Περιφερειών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Διημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Αμερικάνική Πρεσβεία στον τομέα των επενδύσεων

Ο κ. Smith, χαρακτήρισε μεγάλη τιμή τη συνάντηση αυτή και, αναφερόμενος στο δρόμο εξόδου της χώρας από την κρίση, τόνισε την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις και το άνοιγμα της ελληνικής οικονομίας. Πρόσθεσε επίσης, ότι συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας και ιδίως της Πελοποννήσου, που θα συντελέσουν καθοριστικά στην προσπάθεια ανάκαμψής της, είναι οι τομείς του τουρισμού και της αγροτικής οικονομίας και πρότεινε τη συνεργασία του Εμπορικού Ακολούθου με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο για την προσέλκυση επενδύσεων. Ο Περιφερειάρχης υποδέχθηκε θετικά την πρόταση συνεργασίας και πρότεινε τη διοργάνωση μιας κοινής ημερίδας στην Περιφέρεια, με σκοπό τη συγκεκριμενοποίηση των στόχων και των αναμενόμενων αποτελεσμάτων για τη συνεργασία αυτή. Ιδιαίτερα δε τόνισε ο Περιφερειάρχης την ύπαρξη ασφαλούς και φιλικού επενδυτικού περιβάλλοντος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, γεγονός το οποίο έχει γίνει ήδη αντιληπτό από τη διεθνή αγορά με εμφανή αποτελέσματα.

Η χώρα δεν κινδυνεύει από κάποιον παρά μόνο από την ανακύκλωση της κρίσης: Ο κ. Τατούλης σημείωσε επίσης το ρεαλισμό και την αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, αλλά και τη βαθιά πίστη στη δημοκρατική λειτουργία. «Το γεγονός αυτό εκπέμπει αισιόδοξα μηνύματα, διαφορετικά από αυτά που εκπέμπει η Αθήνα και η κεντρική κυβέρνηση». Ο Περιφερειάρχης πρόταξε, τέλος, την ανάγκη μεταρρυθμίσεων, οι οποίες θα προέλθουν από τα κάνω και δεν θα επιβληθούν από πάνω, γιατί «η χώρα, η οποία δεν κινδυνεύει από κανένα, κινδυνεύει να μείνει στάσιμη και να ανακυκλώνει την κρίση». Ο κ. Smith δήλωσε ην πρόθεσή του να συνεχίσει το διάλογο με την Περιφέρεια Πελοποννήσου γιατί «νιώθω οικεία όταν μιλώ με ανθρώπους που έχουν το θάρρος της γνώμης τους».

http://diaggeleas.wordpress.com/2012/06/25/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ":  ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΑΝ" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΩΝ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΩ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ "ZIRAAT BANK" ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΦΙΛΙΚΩΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ...ΥΠΟΘΗΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΓΑΙΕΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ...ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ (ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ, ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ..."ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ".

«Τι είναι το Jessica;» Το μέσο χρηματοδοτικής τεχνικής Jessica, είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ΕΤΕπ και την Τράπεζα Ανάπτυξης του Συμβουλίου της Ευρώπης Μέσω των νέων διαδικασιών, παρέχεται στα κράτη-μέλη η ευχέρεια να χρησιμοποιήσουν μέρος των μη επιστρεπτέων επιχορηγήσεων που λαμβάνουν από την Ε.Ε. μέσω των διαρθρωτικών ταμείων, για να επενδύουν, υπό μορφή επιστρεπτέων χρηματοδοτήσεων, σε έργα που εντάσσονται στο πλαίσιο ολοκληρωμένων σχεδίων για την προαγωγή βιώσιμης αστικής ανάπτυξης. Οι επενδύσεις αυτές οι οποίες μπορούν να έχουν τη μορφή ιδίων κεφαλαίων, δανείων ή και εγγυήσεων, πραγματοποιούνται μέσω Ταμείων Αστικής Ανάπτυξης και εάν είναι απαραίτητο μέσω Ταμείων Συμμετοχών (holding founds).
 
 
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ
 
 
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα