Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 
 
Πόσο δίκιο έχει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όταν λέει ότι ο Ελληνικός λαός έχει το «χάρισμα» να ξεχνάει πολύ γρήγορα.
 
Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από την διάλυση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και διαβάστε τα αποτελέσματα…!!!
 
Ο οργανισμός είχε 375 εκατομμύρια ευρώ αποθεματικό κατατεθειμένο στην Τράπεζα Της Ελλάδος  το οποίο σήμερα μετά το «κούρεμα» έγινε 98 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 270 εκατομμύρια έκαναν φτερά, συν τις εισφορές του μήνα από  τους εργαζόμενους  που ήταν περίπου 25 εκατομμύρια, συν τις εξοφλήσεις των δόσεων περίπου αλλά τόσα 25 εκατομμύρια,  σύνολο 320 εκατομμύρια.

 

 
Η πλάκα είναι ότι το παρακράτος διακήρυττε ότι έκλεισε ο οργανισμός για την ανεύρεση 300 εκατομμυρίων ..άντε πάει καλά έως εδώ.
 
Μήπως ο κύριος ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ μπορεί να μας πει που πήγαν τα 300 εκατομμύρια δηλαδή σε ποια τσέπη μπήκαν;
 
Η πλάκα είναι και δεν το λέει κανένας ότι, σε κάθε μήνα καταπείθονται στον ΟΑΕΔ τα ποσά των 50 εκατομμυρίων ευρώ υπέρ των δικαιούχων του ΟΕΚ και ΟΕΕ και κλείνουν μαύρες τρύπες του ΙΚΑ ..!!!
 
Μπράβο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ...!!!! τα κατάφερες, άντε  κλείσε τώρα και τα Ασφαλιστικά ταμεία, δεν χρειάζονται, θα θεσμοθετήσει ο ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ μια εθνική σύνταξη 300 ευρώ μέσω τραπεζών και πάπαλα…!!!!
 
Από την άλλη το προσωπικό των δύο οργανισμών ΟΕΚ και ΟΕΕ έχει «παρκάρει» στον ΟΑΕΔ και περιφέρεται αναζητώντας ρόλο γιατί ο ΟΑΕΔ δεν έχει αντικείμενο για τόσους μηχανικούς και μάλιστα καταρτισμένους για κατασκευές κατοικιών.
 
Τα γραφεία των δύο οργανισμών δείχνουν πλήρη εγκατάλειψη , δηλαδή ένα 9όροφο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας   του ΟΕΚ είναι έτοιμο προς « βρώση» των αναρχικών…
 
Περιμένουμε και το τρίτο σημείο , δηλαδή να δούμε πως θα «εκποιηθεί» η ακίνητη περιουσία των Οργανισμών και που θα πάνε τα 5 δις ευρώ που έπρεπε να εισπράξει ο ΟΕΚ από τις κατοικίες και τα δάνεια που έχει παραχωρήσει σε δικαιούχους.
 
Αν  αθροίσουμε όλα τα παραπάνω θα δούμε ότι έχει ξεκινήσει πλέον η λεηλασία των 15 και πλέον δίς ευρώ των Οργανισμών.
 
Θα πεις βέβαια ότι έχει τοποθετηθεί επιτροπή εκκαθάρισης και θα διασφαλίσει τις διαδικασίες και την περιουσία του οργανισμού, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι αρμοδιότητες της επιτροπής είναι μόνο επί των διαδικασιών, τα υπόλοιπα είναι θέμα υπουργού και κυβέρνησης…
 
Σημασία έχει ότι όλα τα παραπάνω συντελούνται χωρίς καμία αντίσταση από πλευράς εργαζομένων, οι οποίοι με την μεταφορά τους στον ΟΑΕΔ βρίσκονται σε πλήρη διάλυση….
 
Αυτά όλα είναι ένα δείγμα για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές που επέρχεται η διάλυση όλων των φορέων του Δημοσίου…
 
Έτσι έχουν σκοπό να καταντήσουν όλο το κράτος , εγκαταλειμμένο…
 
Άντε να τους εκλέξουμε στις εκλογές…. μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη….αυτοί είναι οι σωτήρες μας...!!!
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα