Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ἀνεξάρτητη Κρήτη; by . Τὰ παπαγαλάκια ἔχουν παντοῦ εἰσχωρήσει.
Ἔχουν καταλάβει ἤδη κάθε λογῆς δημόσια θέσι, κάθε μικρόφωνο καὶ κάθε καρέκλα ποὺ δηλώνει ἐξουσία.
Ἡ προπαγάνδα καλὰ κρατεῖ καὶ οἱ διαπλεκόμενοι ἔχουν πρὸ πολλοῦ λάβει τὰ μερίσματα τοῦ κατακερματισμοῦ.
Ξέχωρα ποὺ τελικῶς ἔχουν, κατὰ τὴν κρίσιν τους, νὰ λαμβάνουν ἀκόμη περισσότερα ἀπὸ ὅσα εἰσέπραξαν.

 
Ξεπουλοῦν τήν Κρήτη κάποιοι;
Ναί, αὐτὸ εἶναι γνωστό πλέον.
Ἀπὸ κάθε μεριὰ τοῦ πλανήτου τὰ μηνύματα εἶναι τόσο σοβαρά, ποὺ πλέον δὲν μποροῦμε νὰ τὰ ἀγνοήσουμε ἢ νὰ ἐθελοτυφλοῦμε.
Κάποιοι ἔχουν ἐπενδύσει πολλά.
Κάποιοι ἄλλοι, ἠλίθιοι ἢ ἁπλῶς ξεπουλημένοι, καταμετροῦν κέρδη. 
Ἐμεῖς τί κάνουμε; 
Ἐνημερώνουμε, γράφουμε, φωνάζουμε, παλεύουμε, πολεμᾶμε…
Ἄλλως τε, ὁ σημερινὸς πόλεμος δὲν ἔχει ἀκόμη ἐμφανίσει ὅλα του τὰ ὅπλα!
Ἔχουμε δρόμο ἀκόμη…
Ἔως τότε ὅμως καμμία Κρήτη, καμμία Θράκη, καμμία Μεγίστη (Καστελλόριζο ) δὲν ἐπιτρέπουμε σὲ ὁποιονδήποτε νὰ ἀμφισβητεῖται! 
Φιλονόη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μέσα της Κρήτης προβάλουν ως λύση την…αυτονομία!

Προπαγανδίζουν ανοιχτά μια συζήτηση για το ανόητο δημοψήφισμα του 2013


Μέχρι τώρα το ζήτημα της δήθεν αυτονομίας της Κρήτης και του ανόητου εφευρήματος περί δημοψηφίσματος το 2013 κυκλοφορούσε σε διάφορα λαθρόβια μπλογκ, άντε και σε ορισμένους διαλόγους σχολίων. Η προβολή του “ζητήματος’ εξαντλούνταν στην καροτσερί ενός 4Χ4 με τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας που ως γνωστόν έφερε και ένα σταυρό κατά την σημειολογία της ημισελίνου της σουλτανικής επικυριαρχίας. Τώρα όμως τα πράγματα είναι σοβαρά. Το παιγνίδι -ποιων άραγε;- παίζουν ανοιχτά μέσα της Κρήτης! Τα οποία μπορεί να μην έχουν ισχυρή πρόσβαση στην κοινή γνώμη, αλλά είναι στην αγορά, κινούνται και προβάλλονται ως ενημερωτικά! Και τώρα προπαγανδίζουν να κάνουμε…ομοσπονδιακό κράτος!
Και προτείνουν:”… να προκληθεί δημόσια διαβούλευση, ακολούθως δημόσια συζήτηση στα ΜΜΕ και πλήρης επικοινωνία και τέλος να στηθεί μια πανεπιστημιακή δημοσκόπηση. Αν μια τέτοια εμπεριστατωμένη έρευνα δείξει ότι η πλειοψηφία στην Κρήτη ζητά την ανεξαρτησία της, τότε το δημοψήφισμα είναι δημοκρατικά επιβεβλημένο!” Ναι, το γράφουν ανοιχτά πλέον υποστηρίζοντας ότι “πρέπει να σπάσει το κατεστημένο ορισμένων μέσων ενημέρωσης που στοχευμένα απαξιώνουν την ανάπτυξη του συγκεκριμένου ζητήματος”!
“Τα υπόλοιπα, όπως διαχείριση, συντονισμός, υλοποίηση και επιμέρους θεματοποίηση των νομικών και τεχνικών ζητημάτων είναι δουλειά των συντεταγμένων αυτοδιοικητικών οργάνων  που θεσμικά μπορούν να προκύψουν μέσω εκλογικών διαδικασιών.
Το θέμα αξίζει λοιπόν την προσοχή μας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν κατηγορούνται αυτοί που “διαπράττουν” αλλά αυτοί που τολμούν και μιλούν. Είθε να αλλάξει σύντομα αυτό και να βγούμε από τον λήθαργο που μας στρίμωξαν…
Και όλα αυτά … όχι γιατί η ιστορία έγραψε, αλλά γιατί οι τρέχουσες «γκρίζες» πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις μας το επέβαλλαν!!”
Το CRETALIVE δεν θα κάνει διαφήμιση στους προπαγανδιστές. Αλλά παρακολουθεί αυτή την αρθρογραφία και επισημαίνει τους κινδύνους να ολισθήσουμε σε μια…παραπατριωτική κατεύθυνση που στην ουσία υπονομεύει το μέλλον της Κρήτης, τη γυρίζει χρόνια πίσω και στο τέλος δεν σέβεται τους αιματηρούς αγώνες αυτού του λαού.
Τινος παιγνίδι παίζουν τελικά; (cretalive)
http://www.triklopodia.com
    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα