Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

 

To Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε άδεια στον Δήμο Σάμου να συμμετέχει σε φεστιβάλ μαζί με την "ΨευτοΜακεδονία"!!!

Άλλο ένα από τα τραγελαφικά που ακούσαμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο
Σάμου ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος κ. Στέλιος Θάνος στους Δημοτικούς Συμβούλους μερίδας της αντιπολίτευσης, σχετικά με την συμμετοχή της "αντιδημάρχου" κας Άννας Τσερέπα στο Φεστιβάλ Αδελφοποιημένων Πόλεων στο Κουσάντασι της Τουρκίας πριν από λίγες ημέρες.

 

Ο Δήμαρχος μεταξύ των άλλων επικαλέστηκε, την υπογραφή πρωτόκολλου που έχει υπογραφεί από τον πρώην Δήμο Βαθέος και τον Δήμο του Κουσάντασι πριν από 12 χρόνια (χωρίς να αναφέρει ότι αυτή διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε ποτε αποκρύπτωντας την αλήθεια) και αναφέρθηκε επίσης στην εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο της κας Τσερέπα (που σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τον υπόλοιπο συνδυασμό της Δημορικής Ενότητας Σάμου).
Το πιο ΣΟΒΑΡΟ όμως από τις αναφορές του Δημάρχου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, είναι η αναφορά που έκανε για την επαφή που είχε με το Υπουργείο Εξωτερικών και συγκεκριμένα μια υπάλληλο την κυρία Βράιλα όπου και της ζήτησε την άδεια να συμμετέχει η Σάμος σε αυτό το Φεστιβάλ.
Όταν της ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος ότι δεν θα συμμετεχει το Ψευδοκράτος της Κύπρου σε αυτό το Φεστιβάλ, παρά μόνο μια πόλη των Σκοπίων, η κυρία Βράιλα του είπε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και πως αφού έχει αναγνωριστεί η "Μακεδονία" από 160 χώρες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό....άρα συμμετέχουμε κανονικά!!!
Και όμως ΝΑΙ η Υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών κα Βράιλα δίνει ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας, αναγνωρίζοντας την FYROM.......κανονικά ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
Κάτι που δεν περιμέναμε ποτέ και σίγουρα το Υπουργείο καλείται να δώσει εξηγήσεις για αυτή την εξέλιξη!
 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΕΛ. ΘΑΝΟΥ:
 
ΣΗΜ.: Για την κα Βράιλα πηγαίνετε στο 04:06 λεπτό
 
 
 

 


ΠΗΓΗ

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα