Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 


Διαβάζοντας την ενημερωτική έκδοση του ΓΕΣ για τα 5 χρόνια της HELBROC την Ομάδα Μάχης στην οποία η χώρα μας είναι έθνος πλαίσιο (συμμετέχει η Βουλγαρία, Ρουμανία και η Κύπρος διερωτηθήκαμε κατ’ αρχήν γιατί το εξέδωσε το ΓΕΣ και όχι το ΓΕΕΘΑ.


Μία απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι...


ο Α/ΓΕΣ θέλησε να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Επιτελείο του αν και όταν έγινε η άσκηση “καταστολής πλήθους” στο Κιλκίς στο πλαίσιο της HELBROC ,από το ΓΕΣ έλεγαν ότι αυτή η ομάδα μάχης ανήκει στο ΓΕΕΘΑ.


Αυτά όμως έχουν μικρή σημασία μπροστά στην “γκάφα ολκής” που διέπραξαν όσοι ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την έκδοση του εντύπου. Γιατί δεν μπορεί κανείς ούτε καν να φανταστεί ότι δεν πρόκειται περί λάθους.Είναι γνωστό ότι σ΄ όλα τα όργανα του ΝΑΤΟ κι όχι μόνο, Έλληνες στρατιωτικοί και διπλωμάτες έχουν τ΄αυτιά τους μονίμως ανοιχτα για να μην ακούγεται και κυρίως να μην καταγράφεται αναφορά της κατεχόμενης Κύπρου, ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου.


Στο έντυπο το οποίο οι πληροφορίες λένε ότι μας κόστισε και κάπμποσα χρήματα
υπάρχει χαιρετισμός του Α/ΓΕΣ και φωτογραφίες του πρώην πλέον ΥΕΘΑ Ευ.Βενιζέλου,αλλά και του Α/ΓΕΕΘΑ Ι.Γιάγκου.Η αναφορά “γκάφα-ολκής” όπως φαίνεται στο υπογραμμισμένο απόσπασμα (στο Κεφάλαιο 10 σελίδα 30 του εκδοθέντος ενημερωτικού φυλλαδίου) κάνει λόγο για το κατεχόμενο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» .


Αναρωτιόμαστε αν υιοθετούμε την ονομασία που προβάλλεται από Τουρκικής πλευράς ή έγινε copy/paste από κάποιο κείμενο αντιστοίχου φυλλαδίου του Τουρκικού Στρατού.


Πάντως στην αρχή δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Αν και σ΄ αυτή τη χώρα όλα μπορούν να γίνουν!

onalert.gr

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα