Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο Διαβάστε απόσπασμα άρθρου από ΤΟ ΒΗΜΑ


“ Όλοι οι «ένοικοι» του Μαξίμου “, Κυριακή 26 Ιουνίου 2005. Τι λέει το άρθρο εν ολίγοις:

Από τις δέκα θέσεις ειδικών συμβούλων και συνεργατών που προβλέπονται εκτός του τυπικού οργανογράμματος, ο κ. Καραμανλής έχει καλύψει μόνο τις μισές.

Σύμφωνα με το ΠΔ 98/2005 που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού θεωρείται «αυτοτελής δημόσια υπηρεσία» της οποίας σκοπός είναι «η άμεση υποβοήθηση και εξυπηρέτηση του Πρωθυπουργού στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του». Στο πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού υπάγονται τα εξής έξι γραφεία: Γραφείο Σχεδιασμού Στρατηγικής, Διπλωματικό γραφείο, Οικονομικό γραφείο, Γραφείο για Θέματα Ποιότητας Ζωής,Γραφείο Οργάνωσης και Διοίκησης (Πρόκειται για το πλέον πολυπρόσωπο γραφείο, το οποίο έχει έξι διαφορετικά τμήματα: Διοίκησης, Σχέσεων με τους Πολίτες, Γραμματείας, Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Τμήμα Ασφαλείας με επικεφαλής αξιωματικό της Αστυνομίας και δύναμη, τα μέλη της οποίας δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λόγους)
Συνολικά στα πιο πάνω γραφεία εκτός του τελευταίου προβλεπόταν να υπηρετούν 43 άτομα και υπηρετούσαν 30.

Το Διπλωματικό γραφείο ήταν το μόνο πλήρως στελεχωμένο γραφείο, αφού είχαν καλυφθεί και οι δέκα προβλεπόμενες θέσεις με διπλωματικούς υπαλλήλους αποσπασμένους από το υπουργείο Εξωτερικών.

Αυτά συνέβαιναν το 2005 έναν χρόνο μετά την ανάληψη της εξουσίας από την Ν.Δ.
Ας δούμε όμως τι γίνεται τώρα και μάλιστα εν μέσω κρίσης, λιτότητας και αυστηρών περικοπών..


Ο κ. Πρωθυπουργός δεν ζητάει απλά 20 συμβούλους, ζητάει 20 επιπλέον συμβούλους για αυτό και στο σχετικό ΦΕΚ ( 20 επιπλέον σύμβουλοι των 642.751 ευρώ , για τον Πρωθυπουργό !!! ), προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 212.586 ευρώ για το τρέχον οικονομικό έτος και 642.751 ευρώ για κάθε επόμενο οικονομικό έτος.

Ποιος είναι σήμερα όμως, ο Προϋπολογισμός του Γραφείου του κ. Πρωθυπουργού;
Η Λειτουργική υποστήριξη Πολιτικού Γραφείου Πρωθυπουργού ανέρχεται
σε 3.426.000 ευρώ (σελ. 123,

http://www.mof-glk.gr/proypologismos/20 ... yp/6.6.pdf

)Αυτά έκανε ο Καραμανλής ο “χοντρός” όπως πολλοί τον αποκαλούν…
Απ την άλλη, μας προέκυψε ο “λιγνός” και γυμνασμένος …

Δεν του φτάνουν του Γιώργου τα 3,4 εκατ., θέλει 4 εκατ. και άλλους 20 συμβούλους για το γραφείο του... χώρια τις εταιρείες και τις στρατιές συμβούλων που έχουν κατασκηνώσει στην χώρα μας.

Αν και δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης ...

Ε ναι προτιμώ τον “χοντρό”…


Πηγή http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα