Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

* Νέα παραίτηση ναυάρχου στο Πολεμικό Ναυτικό
* Ξεκινάει μία περίοδος παρατεταμένης κρίσης ανάμεσα στο Πολεμικό Ναυτικό και την κυβέρνηση; Είναι η μοναδική περίπτωση ή μόλις άρχισε μία θύελλα παραιτήσεων;
* Κεραυνός εν αιθρία ή το χρονικό μιας προαναγγελθείσης παραίτησης;

Το σίγουρο όμως είναι ότι μία εβδομάδα μετά την παραίτηση του υποναυάρχου Στέλιου Φενέκου, έπειτα από την κίνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου να χαρακτηρίσει τους στρατιωτικούς "αυτιστικούς", ακόμη ένας ανώτατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αποχώρησε οικειοθελώς από τις ένοπλες δυνάμεις.
Πρόκειται για τον υποναύαρχο Κωνσταντίνο Γκιώνη, διευθυντή της διεύθυνσης Εξοπλισμών του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
Ο υποναύαρχος Γκιώνης, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει υπασπιστής του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη ήταν ο αρχαιότερος υποναύαρχος.
Οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησης του μέχρι πρότινος διευθυντή Εξοπλισμών του ΓΕΝ δεν έχουν γίνει γνωστοί.Η επίσημη εκδοχή που διακινεί το Πολεμικό Ναυτικό είναι ότι ο υποναύαρχος Γκιώνης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.
Από τη νευραλγική θέση του διευθυντή Εξοπλισμών, στην οποία είχε τοποθετηθεί μόλις το Φεβρουάριο του 2010, ο παραιτηθείς υποναύαρχος ήταν ένα από τα καθ' ύλην αρμόδια στελέχη και για το θέμα των γερμανικών υποβρυχίων.
Όταν ο υποναύαρχος Γκιώνης είχε τοποθετηθεί στη θέση του διευθυντή Εξοπλισμών, η επίσημη θέση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ήταν ότι το πρωτότυπο υποβρύχιο Παπανικολής είναι ακατάλληλο και γι' αυτό το Πεντάγωνο είχε δημοσίως ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να το παραλάβει. Λίγες εβδομάδες αργότερα η κυβέρνηση αποφάσισε να παραλάβει το Παπανικολής με επίσημο σκοπό την μεταπώλησή του σε τρίτη χώρα.
Ανεξαρτήτως των λόγων που τους ώθησαν να λάβουν τις αποφάσεις τους, το γεγονός είναι ότι μέσα σε διάστημα δέκα ημερών έχουν παραιτηθεί δύο από τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου τα οποία έφεραν το βαθμό του υποναυάρχου. Κι αυτό από μόνο του συνιστά μια μικρή -έστω- κρίση στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού.

 

www.protothema.gr

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα