Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 Διότι ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ το Διεθνές Δίκαιο της Θαλάσσης ’82, ΥΠΕΡ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ !!!……

 

Σημ.Το παρόν κείμενο είναι συνέχεια των προηγούμενων *** (Κείμενο 1 ,  Κείμενο 2 , Κείμενο 3  ). Θα ξετυλίγουμε σιγά – σιγά ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΟΖ  που ΔΙΚΑΙΟΥΤΟ  η  Στρογγύλη (και της την ΣΤΕΡΗΣΑΝ). Πρόκειται για EKΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, δηλαδή,  η προεργασία της οποίας είχε αρχίσει επι ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ του  Σημίτη… ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ πολύ βαθιά, και ό,τι  προκύπτει απο την έρευνα θα το δημοσιεύουμε και στα δύο Blog.

Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας ( Συνθήκη του 1982)  είναι το ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ στο οποίο ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ η ανακήρυξη ΑΟΖ, για όποια κράτη θελήσουν  να το κάνουν. Η Ελλάδα  έχει ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ αυτή τη Συνθήκη, και μπορεί να προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ. Η Τουρκία ΔΕΝ έχει ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ αυτή τη Συνθήκη.
Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας προβλέπει τα εξής  για το (νομικό) καθεστώς των Νησιών:
Το κείμενο μπορεί να διαβάσει κανείς *** στην ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών

Αρθρο 121 Δίκαιο Θαλάσσηςκλίκ στη φωτό

Μετάφραση:

Άρθρο 121
Καθεστώς των Νήσων

1. Νήσος είναι μια φυσικά διαμορφωμένη περιοχή ξηράς που περιβάλλεται από νερό, το οποίο είναι πάνω από το νερό, σε υψηλή παλίρροια.

2. Εκτός των περιπτώσεων που προβλέπονται στην παράγραφο 3, τα χωρικά ύδατα, η συνοριακή ζώνη, η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και η υφαλοκρηπίδα μιας νήσου καθορίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας σύμβασης που εφαρμόζονται στις άλλες ηπειρωτικές περιοχές.

3. Οι βραχονησίδες   που  ΔΕΝ μπορούν να συντηρήσουν ανθρώπινη διαβίωση ή Οικονομική Ζωή από μόνοι τους, ΔΕΝ θα έχουν αποκλειστική οικονομική ζώνη ή υφαλοκρηπίδα.
Άρα, η “βραχονησίδα Στρογγύλη” όπως μας την αποκαλούν τα τελευταία χρόνια,   (Γεωλογικά, όπως λέει ο καθηγητής, η Στρογγύλη είναι Νήσος όχι βραχονησίδα, και ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ μαζί του) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΟΖ, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ……άν συμβαίνει ΕΝΑ εκ των δύο:

- Να μην είναι κατοικήσιμη (να μην μπορεί να συντηρήσει ανθρώπινη διαβίωση)
- Να μην έχει δική της Οικονομική Ζωή.

Σύμφωνα με τον Αρχαιολογικό νόμο 3028/2002 του Βενιζέλου    δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε οικοδόμηση άρα ανάπτυξη σε αρχαιολογικους χώρους.

miva-rate-13786658828gn4k

Άρα η Στρογγύλη δεν μπορεί να κατοικηθεί, και ούτε να έχει δική της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ και σύμφωνα με το Αρθρο 121 του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας (επάνω) :

ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΟΖ.

Καταδίκασαν οι κύριοι του ΚΑΣ και ο Παναγιωτόπουλος τη Στρογγύλη, να μην έχει ΑΟΖ
(Για το όργιο παράνομης ΔΟΜΗΣΗΣ σε αρχαιολογικούς χώρους ανά  την Επικράτεια, επικρατεί ΣΙΩΠΗ….) Για την “εκκένωση” των μικρών νησιών μας είχε φροντίσει και ο Σημίτης από το ’96 όπως είδαμε εδώ.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ στα Υπουργεία,  τα ίδια και τα ίδια άτομα, ελέω ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ κλπ., για να εκτελέσουν τα προδοτικά σχέδια ο ένας του άλλου…. και όλοι μαζί των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ τους…..

Το  τι δικαιώματα χάνει η Ελλάδα, θα εξεταστεί σε νέο κείμενο,   με βάση τα αντίστοιχα άρθρα του Διεθνούς Δικαίου της Θαλάσσης.(  Ένα πράγμα θα  πούμε σαν ΠΡΟΓΕΥΣΗ. Όταν ένα νησί έχει ΔΙΚΗ του ΑΟΖ, τότε ΜΠΟΡΕΙ το κράτος που ΚΑΤΕΧΕΙ  αυτή την ΑΟΖ  να φτιάξει μέχρι και τεχνητά νησιά  μέσα στην ΑΟΖ του!Βάλτε με το νού σας…..)

Με το Δεδομένο ότι η ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ δεν δικαιούται πλέον ΔΙΚΗΣ της ΑΟΖ,

Μένει ΑΥΤΟΣ  ο χώρος κενός, ελεύθερος,  για να τον διεκδικήσει  η Τουρκία.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…. Την οποία γνώριζε ο κος Μάζης όταν μιλούσε στο Συνέδριο των ΑΝΕΛ το Μάρτιο φέτος, γι αυτό και έλεγε“η ΑΟΖ της ΕΛΛΑΔΑΣ δεν ακουμπά με την ΑΟΖ της Κύπρου…” ! Ο κος Καμένος που βγαίνει και λέει με ποιούς θα συγκυβερνήσει μετά τις εκλογές, τι έχει να πεί; Δεν ήξερε για τις δηλώσεις Μάζη;

Μένει λοιπόν αυτός ο χώρος (στην εικόνα επάνω), αυτή η “Σφήνα” κενή, ΓΙΑ  να την ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ η ΤΟΥΡΚΙΑ….

Γι αυτό η κα Δαμανάκη, “έκλεινε πονηρά το μάτι” στην Τουρκία τον περασμένο Ιούλιο; Και ανακοίνωνε η “Ελληνίδα” Επίτροπος ότι είναι «Προς όφελος της Τουρκίας να επικυρώσει η Αγκυρα τη σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας».

  Με ποιόν είστε τελικά κα Δαμανάκη; Με την Ελλάδα πάντως όχι. Ας πρόσεχαν οι ψηφοφόροι της, γιατί η κα Δαμανάκη είχε δηλώσει στο βιογραφικό της τα Ελληνικά ως “Ξένη Γλώσσα”. Το βιογραφικό εξαφανίστηκε απο το αρχείο της Βουλής, αλλά έχει μείνει ένα “Ενθύμιο”…..:

damanakiCV

Ποιά είναι η μητρική σας γλώσσα κα Δαμανάκη;

Γιατί τον Ιούλιο δεν κουνήθηκε η Τουρκία ;;   Ίσως  γιατί περίμενε την ανακήρυξη της Στρογγύλης σε Αρχαιολογικό χώρο απο το  ΥΠ. Πολιτισμου. Τώρα, ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα…. (τα σκυλιά στην προκειμένη είναι οι Έλληνες) Τα περισσότερα είναι ΔΕΜΕΝΑ και ΝΑΡΚΩΜΕΝΑ. Κάτι λίγα ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ακόμα, αλλά μάλλον θα τους ρίξουν ΦΟΛΕΣ…

Evr-simitis

….. οι Δωσίλογοι και οι ταγοί τους… (Οι εβραίοι ευχαρίστησαν το Σημίτη) …χρόνια τώρα  ερευνούν και καταστρώνουν το  ΠΩΣ θα  χρησιμοποιήσουν το Δίκαιο της Θάλασσας υπέρ της Τουρκίας. Με πρωτομάστορα ΠΑΝΤΑ το Σημίτη το 1996 όπως διαβάσαμε εδώ:
Την Προδοσία του Παναγιωτόπουλου και του ΚΑΣ, ας τη ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ  κανείς  με τις πρόσφατες δηλώσεις Βενιζέλου-Νταβούτογλου  “Πάμε σε  Αλλαγή Γεωγραφικών Δεδομένων”

και με την “ανακοίνωση-προφητεία” της  Μπενάκη προς τον Κ. Παπούλια…  “τα εθνικά σύνορα και η εθνική κυριαρχία θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης και της ασφάλειας….”  
..και ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

*** (Κείμενο 1Κείμενο 2 , Κείμενο 3  )

*** στην ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών

astikosmythos

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα