Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αρκετή κουβέντα έχει αρχίσει να γίνεται με την απόφαση της Κυβέρνησης για κατανομή των μεταναστών σε όλη την Ελλάδα, με βάση κάποια πληθυσμιακά κριτήρια. Όμως οι συγκεκριμένου μετανάστες δεν αποτελούν μόνο ένα αριθμό, αλλά αποτελούν ένα σύνολο με συγκεκριμένα εθνικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν πρέπει να αγνοηθούν στην λήψη των όποιων αποφάσεων.

Δηλαδή εξαιρέθηκε πολύ σωστά ο Έβρος για κάποιους λόγους προφανώς εθνικούς, όμως δεν εξαιρέθηκε η Θράκη που είναι το ίδιο ευαίσθητη περιοχή καθόσον φιλοξενεί το σύνολο της μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελλάδα. Δηλαδή είναι δυνατόν κάποιοι να αποφασίσουν να αυξήσουν των αριθμό των μουσουλμάνων στην Θράκη κάτω από τις σημερινές συνθήκες αστάθειας. Είναι δυνατόν κάποιοι να φέρουν σε επαφή τους μετανάστες με την ήδη εγκατεστημένη στην Θράκη μουσουλμανική μειονότητα, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και αποδεδειγμένα χρησιμοποιείται από την Τουρκική Κυβέρνηση για ανθελληνικούς στόχους.

Έτσι, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο στη Θράκη, εξαιρούνται τελικά όπως όλα δείχνουν ο νομός Έβρου και τα μικρά νησιά από το σχέδιο ανακατανομής προσφύγων σε όλη την Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης. Σε συνέντευξη του ο κ. Κυρίτσης, ανέφερε πως η ανακατανομή θα γίνει κυρίως βάσει πληθυσμιακών κριτηρίων των περιοχών στις οποίες θα μετακινηθούν πρόσφυγες, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν σε δομές που θα δημιουργηθούν σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, ωστόσο, κάνει λόγο για μια απαράδεκτη απόφαση, καθώς όπως τονίζει, «έπρεπε να εξαιρεθεί όχι μόνο ο νομός Έβρου, αλλά ολόκληρη η Θράκη, μάλλον κάποιοι παίζουν αντί να ασκούν πολιτική», «όταν συζητούμε για τέτοια ζητήματα καλό θα είναι να λαμβάνεται υπόψη η θέση της τοπικής κοινωνίας και των πολιτικών φορέων της περιοχής».

Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να καταλογίσουμε εσκεμμένη ευθύνη, γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι προσπαθούν να σκέπτονται πατριωτικά, όμως θα καταλογίσουμε ανευθυνότητα και ανεπάρκεια εάν δεν διορθωθεί άμεσα αυτή η εντελώς λανθασμένη απόφαση, που εγκυμονεί πολύ μεγάλους κινδύνους για την Ελλάδα.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος
Στρατηγικός Αναλυτής
Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας
στη ΝΑ Μεσόγειο 

 

Πηγή

https://national-pride.org

    Kατεβάστε το άρθρο σε pdf:
     
  •   
  •   

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

  • Ότι είσαι, αυτό βλέπεις, ότι ζητάς, αυτό βρίσκεις. Αν έλθεις στο Άγιον Όρος και ζητάς να βρεις αρετή, θα ψάξεις και θα την ανακαλύψεις. Αν ζητάς σκάνδαλα, θα τα βρεις. Όμως το πραγματικό, το άλλο Άγιον Όρος θ' αγρυπνεί μυστικά και θα υφαίνει την ιστορία του υπόγεια και σιγαλά. Μοναχός
  • «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά. Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.» Φώτης Κόντογλου

Bίος Αγίου Φιλουμένου

Ο ιερομάρτυρας Φιλούμενος μαρτύρησε στο ιστορικό Φρέαρ του Ιακώβ στις 29 Νοεμβρίου του 1979, καθώς τελούσε την ακολουθία του Εσπερινού.

Περισσότερα

Κυπρος η πραγματική αλήθεια για το '74

 Μέρος Α κ'   Μέρος Β'


 

Η μασωνία στην Ελλάδα

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!

Περισσότερα

Δωρεάν τρόφιμα

Δωρεάν τρόφιμα ,ρούχα και φάρμακα.

Μάθετε που μπορείτε να τα βρείτε.

Κάντε κλικ στην εικόνα